Busra_122 Kızlar merhaba size doğum hikayemi anlatmak için sabırsızlanıyordum doğurdum 😁tam uygulamada ki günü gününe 40 hafta bitti oğlusum geldi neyse ilk aksam saat 8 den agrim vardı ama o kadar değil uyumadım ne olur ne olmaz diye ama ne nişanım gelmişti ne suyum gece saat 3 gibi sanci sıkıştırmaya başladı hemen esime söyledim kaynanami arardım geldi hastaneye gittik dediler 1 santim açıklık var meğer se 3 müş kontrol eden stajer di eve gidin daha iki gün var dediler ama biliyorum çok okudum araştırdım o kadar sanci ya imkansız dedim neyse eve gittik yatacam yatamıyorum oturcam nafile ama çöküp kalkma işi çok işe yaradı hiç durmadan evin içinde yürüdüm ağrı sıklaşinca direk çöktüm hafif hafif ikindim çocuğun kanal da olduğunu biliyorum hissediyorum 8 gibi gittik ama stajer daha 3 cm ddi hayır ddm 3 santimlik acı değil oda meğer 7ymiş doğum başlamış ama stajer daha diyip duruyo var gücümle yeter diye bağırdım ama kendimden geçmişim allah için öldürün beni diye ebelerin ayağına kapanmışim haberim yok annem söyledi zaten annem en son içeri daldı adam gibi ebe muayene etsin dedi annem ebe hemen geldi göz göze baktılar doğum çoktan başlamış 10 cm iki saat boşa sanci çekmişim masaya cik ddiler acele nstye bağlayacaklar yav ddm çek çocuk çıkacak 1 kere ikindim oğlumun sesini duydum bütün agrim sizim gitti♥️♥️allah evlat sevgisini herkese yaşatsın
Rhm_akbay Busra_122 Sağlıkla büyüt insallah iyi olmus dogumun hastanede cok cekmemisin iyi tarafindan bakmak lazim 😊
Kardelen92 Busra_122 Dha önce hiç bir doğum belirtiniz oldumu ? Sanci nasıl biseydi tarif edebilir misiniz ? Allah analı babalı buyutsun
Deletedmom337 Busra_122 canm Rabbim analai babali buyutsun bahsettigin hastane devlet hastanesimi Muameleleri cok tuhafmis
gulcingulcin Allah analı babalı büyütsün.Tam olarak 40 haftalık mıydınız öncesinde sancılarınız falan var mıydı
Busra_122 gulcingulcin gulcingulcin sanci vardı ama ağır değil son saatler sıklaşıyo sadece oda yoruyo ama ben sürekli çöküp kalktığım için acilmam 1 saatte 9 cm yi bulmuştu
Busra_122 Kardelen92 ilk sancilari karsiyalabilmek cok kolay ama sonrası artik istemsiz çığlık atiyomuşum kendi kendime konuşuyomuşum ebeler söyledi tabi benim bundan haberim yok😁😁
Busra_122 Kardelen92 Deletedmom337 normal de özel hastaneye gidecektim ama ben Reyhanlı’dayim gitmem gereken hastane antakyada virüsten dolayı yollar kapalı olduğu için mecbur devlette yaptım
El_Ebruli Rabbim analı babalı büyütsün, Salihlerden eylesin 😍 Sancı anında çömelme yazmışsın doğum için onun haricinde nasıl hazırlandin ve ne zaman başladın. Ben şuan 25 haftalığım da merak ediyorum ne durumdayım acaba😅
Ayseyucel33 Busra_122 stajyere neden güvenirler ki ya bişey olsaydı 🙄 ama çok şükür olmamış Allah sana da bebeğin de uzun ömürler versin tatlım bebeğin kaç kilo doğdu bide dikişin oldu mu doğumdan sonra evine geldikten sonraki dikiş sürecini anlatır mısın bakabiliyor musun dikişkerine 🤗
gulcingulcin Busra_122 Çöküp kalkma hareketi derken çömelip ayağa mı kalkıyorsunuz.Bir de bunu açılma ve sancı başladıktan sonra mı yapmak gerekiyor
Busra_122 gulcingulcin evet çömelip kalk hiç durma doktorum bile şaşırdı ve tebrik etti normalde sabah 8 den baktıklarında daha gece yarısını bulur dediler bende dayanamam ddm o kadar hiç durmadan en ufak sancida çöküp kalktim 3 cm den yarim saatte 9a kadar çıktı ve gerçekten cok ise yarıyor
gulcingulcin Busra_122 Benim şuan sancım ve açılmam yok yapsam işe yarar mı aceba.Bir de bir yerden tutunarak mı oturup kalktınız
Busra_122 gulcingulcin evet hem açıklık olur hem sanci önemli olan her sanci da çöküp kalkabilmek öyle kolay oluyo ki rabbim3 cok şükür doğumumu hızlandıran bu oldu zaten
Busra_122 gulcingulcin masa duvar sandalye ne olursa tuttum çöktüm kalktım doğurdum hissetmedim ebeler ilk gebeliğimi duyduğunda şaşkın şaşkın bakıp gülüyorlardi kimisi ddi erkek çocuğu doğumu zor olur senin şu an burayı inletmen lazım di😁1 buçuk santimle gittim yarını bulur ddiler yarım saat içinde hem sancilarin arttirdim hem 9 buçuk santim yaptım masa da sadece 8 dakika kaldım ve yürüyerek indim ikinci gün eve gelip temizlik yaptım gecesinde yorgunluk kahvemi içtim
Busra_122 Busra_122 fark etmez canim önce oyle yap sonra sancılar siklaştığında tutunarak haraket edersin