Havvacnts 6 haftalık hamileyim midem hiç bulanmıyor aşerme var fakat bulantım hiç yok normalmi 2. Kez soruyorum ama
Tugce38 Havvacnts bende de bulantı olmuyor doktor normal dedi bazı insanlarda olmaz dedi ama bende uyku yapıyo sürekli uyuyorm
gokhansevval Havvacnts kız öğrendiğim günden beri kusuyorum zoferle ayakta duruyorum su içmenin yemek yemenin tadını çıkar düşünme 😂😍
Tatlisannedilekk Havvacnts kız olmasın işte ne güzel çok şanslısın bulantı hiç iyi birşey değil, 6buçuk aylık hamileyim bulantı kusma hâlâ devam ediyor bitsin artık diye yatıp kalkıp dua ediyorum
Kaderozy Havvacnts bulantı kusma yoksa yat kalk dua et canım ilk oğlumda 4.5 ay boyunca mahfoldum şimdi tekrar gebeyim 5 haftalık aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Havvacnts Tugce38 yok sormadım ya bida gitmemde sorıyım yada sağlık ocağına falan da sorarım baya herkesin mide bulantısı çok olmuş herkese soruyorum gebelik yaşayan 4 ay mutfa giremedim diyen ablalar var
gokhansevval Havvacnts işin şakasındayım ama burada çok okudum hiç bulantı yaşamadan geçiren çok var bebiş sağlıklı ise takma kafana bol bol ye iç bana kalırsa çünkü gerçekten bulantı kötü birşey ben ölüyorum zannetmişim 10 günde bir 70 TL para veriyorum mide bulantı ilacıma😂🤩
Havvacnts gokhansevval Bebiş kendini biraz fazla belli ediyo o zaman maşallah 💕 inşallah azalır abla biraz 🙏
Haticecem Benimde ilk 6hafta pek bulanmamıştı 8 hafta bir başladı şuan 13. Haftalığım ilaçla ayakta duruyorum birde 15 aylık bir kızım var sen şükret canım hiç iyi bişey değil
Havvacnts Haticecem Bende bi korku oluyo acaba bi sıkıntı mı var gibi bide ilk gebeliğim abla o yüzden korkum oluyo inşallah sağ salim kucana alırsın abla maşallah 🧿
Mlkkkkkkk Havvacnts 6da bende de yoktu oh rahatim diye diye simdi 7+0im, 1 lokma yemek yutamiyorum bogazimdan gecmiyo surekli istahsizlik ve bulanti… aman masallah de kendine nazar degdirme.
Haticecem Havvacnts yok canım korkma hiç allah bağışlasın yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏💕
Cgdmsrkn Havvacnts merhaba bende 15+6 günlük hamileyim bende sizin gibi hiç bulantım yoktu seviniyodum ama 2 haftadır sabahları safra kusmaktan ölüyorum ve canım hiçbişey istemiyor 🧐umarım bnm gibi olmazsınız 🙏
Melodixxx Havvacnts bacım yat kalk allaha şükret ne diye peşine düşmüşsn😂3 ay serumlarla bitkisel hayatta kaldm resmen şimdi 29 haftalık oldm hala kusma bulantı devm