Happykariner Gebelik testi illa ilk idrarla mı yapılmalı ? Adetime 2 gün kaldı yapmak istiyorum ama yarın sabahı mı beklemeliyim ilk idrarı
ceren63 Happykariner eğer çok yeniyse ilk idrarı beklemek daha iyi. Ama ben beklememiştim çıkmıştı beş haftalıkken
Emnemrahf Şu corona illeti yüzünden sağlık ocagındaki doktorum önce idrar testınyap dedı eger pozıtıf olursa kan verırsın demişti
KubraaaD Happykariner özele yada sağlık ocağına git çok durmadan gönderiyorlar zaten… özelde 1 saat sonra telefonla bile öğrenebilirsin…
HayDel Happykariner elinizdeki teste bağlı birazda. Erken gebelik testiyse çıkma ihtimali var ama normal testse çıkmayabilir. Geç döllenme vs. Olabilir. O yüzden yarın sabaha kadar sabretseniz daha sağlıklı olur 😊
Minnak_annesi34 Happykariner 2 gün sonra yap testi sonra zaten yine her şekilde kan testi vereceksin En azından önce diğer testi yapmış olursun Ben mesela 2 gün gecikmişti hemen yaptım Sonra çizgiyi gördükten sonra emin olmak için bir de kan verdim
0Cerenk Happykariner canım benim adetime beş gün vardı ve gece yarısı 11 gibi yapmıştım testi, çıkmıştı, yani çıkabiliyor🙏🏻