Selam güzel anneler çok şükür bende bebeğime kavuştum.Hamiligimden başlarsak çok zor ve ağrılı, sızılı ,ağlamalı, biraz gülmeli bi hamilelik yaşadım.Evligimin başından beri bebeğim olsun istedim hep ama eşim hep erken deyip geçiştirdi 2 sene boyunca,tabi etraftakileri bilirsiniz bebek yokmu bebek🤨Kaynanami hiç sormayın ilk torunu başından beri hep tepemde bebekte bebek bende hep derdim git oğluna söyle ben istiyorum o istemiyor diye gecistiriyordum hep.Neyse çok şükür bebek yapmaya karar verdim babası ve ben yengeç burçluyuz,bizde haziran temmuza denk gelcek bi şekilde Allahıminda izniyle başladık.Cok şükür RABBİM diğer ay nasip etti hemen.Rabbim olmayanada nasip etsin.Ilk 4 ay migde bulantısı, grip oldum,sonra bel ağrısı,bagsur migde yanması halsizlik karnımdaki kasıntılar derken geldik gittik kontrollere.Benim.bebis her doktora gittiğimde bize yüzünü göstermedi bi resim alamadık hep sürpriz dedi bize bizde meraktan belki belki diyip duruyordum.Tabi benim bebek son aylar hiç doğum pozisyonuna dönmedi hep makat gelişiydi.Neyse 37+6 gittim muaneye nst de sancim cıktı kaşıntımda çok olduğu için çatlağım baya oldu doktorda bi test istedi akciğerdenmi kaynaklı diye çok şükür bisey çıkmadı tekrar gel yarın nst gir dedi sancin var senin dedi neyse ertesi gün gittim yine sancim cıktı ve alttan da bakıcam açılma yumuşama varmı varsa hemen alcam seni sezaryana dedi.halbuki ben 2 temmuza istiyorum dicektim gün almaya gittik özellikle babası ve ben temmuz ayda doğdumuz için neyseki yengeç burçlu oldu oğlumuz.neyse alttan baktı doktor açılma var sancında var dedi sezaryan dedi o anda elim.ayagim titredi dudak üstünde sivilcem cıktı pat diye😆Hee buarada alttan muane ilk defa oldum hiçç açımadi kızlar korkmayın.Esim ise gitmişti aradım geldi oda kaynanam yanımdaydı eşim gelince çantamı almaya gitti.Buarada hastane evime 10 dk uzakta.Saat 18.00 gibi ameliyata alındım 19.00 doğru bitti ameliyatım heyecandan felan saate bakmadım ki zaten genel ameliyat oldum o.daha iyi dediler sontami uyanıkken taktılar inanın oda açımadi oda bence herkes heyecandan acı hissediyor oda normal heycanlanmicak gibide değil beni doktor geldi nasılsın dedi iyiyim dedim sonra koldan gönderdi narkozu bian koluma uyuşukluk geldi ve ben pert bayıldım hemen sonrasını hatırlamıyorum😆Gözümü açtığımda karnım çok ağrıdi başladım sayıklamaya odama çıkana kadar karnım açıyor bebeğim nerde başka.bisey yok tabi.Odama geldim sonra üstümü giydirdiler.Bebegim geldi çok güzel bi duygu gerçekten.Daha sonra hemşire karnıma bastırdı çok nazik kum torbasını koydu ikiside acıtmadı öyle ilk günler ağrı kesici serum derken ağırlar geçti birkaç saat sonra yürümeye kalktım çok.şükür oda iyidi ama ikinci geçe çok ağrım oldu kızlar yalan yok çünkü lavaboya çıkamadim gazimi cikaramadim ilaç verdiler kireç gibi suda fitil verdiler 2 tane lagma yaptilar yok en son yine sulu ilaç verdiler biraz olsun yaptım ama çok ağrım oldu dikişlerimde yanma oldu sabaha ettik sonra pazar günü çıkışım yapıldı evdede yapamadım tuvalet ihtiyacımi çok.zorlandım bol bol sıvı şu kayısı çorba hoşaf derken yaptım artık ozaman rahatladım 5.nci kalktım ayaga isimi kendim yaptım yapmaya başladım.Suan bebeğimde bende iyiyim çok.sukur.bugün 6gunluk olduk.Bebisim 26 haziranda 38 haftalık 3350 gram oldu hastaneden çıkarken 150 gram verdi oda normal şişkinlik oluyor bende de çok.vardi şişlik ödem hepsi gitti kızlar 56 kiloyla hamile kaldım 71 le ameliyata girdim şuan sa 60 kiloya düştüm dahada gidiyor çok şükür ağrım sizim hamilelikten kalan sıkıntılarımın hepsi gitti biraz uzun oldu kızlar unuttuğum atladigim seyler olmuştur.Darisi sizlere insallahh Rabbim bu duyguyu hepinize nasip etsin Allah yardımcımız olsun.Hakkinizi helal edin.allaha emanet olun inşallah🥰🙏