Tugce38 Merhaba ben tuğçe dün test yaptırdım 38.40 çıktı yarın bidaha gidicem kan testi için sağlık ocagına sizce. Kadın doğuma ne zaman gitmem gerekiyo kese ne zaman oluşuyo?
Minik2829 Tugce38 ben adetim 3 gun gectikten sonra yaptigim kan testinde ögrendim.2 hafta sonra gittigimde 6 haftalikti.kese gozuktu.bi hafta sonra tahlil sonuclarimi goturdum.7.hftada kalp atisini duymustum. .
Deletedmom388 Tugce38 4 . Haftada kese oluşuyor ama bunu vajinal bakmıyor çoğu doktor ultrasonla bakıyorlar oda 5. Haftada belli olur ama ultrasona şıkışık yani idrarınızı tuttup gidin bol bol su için ki doktor net görsün keseyi.
Busradonmezus Tugce38 yani son adet tarihimizden 3 hafta mi geçti? O zaman şimdi göremez 2 3 hafta sonra görür
Kuzeymiraa Tugce38 allah yardımcın olsun ben 5+5 de keseyi görmüştüm şimdi gidip de göremezsen daha çok moralin bozulur kanama vs olmadığı sürece biraz dişini sık yada 5. Haftamda git bir hafta sonra yeniden çağırırlar ama sana zor olur
Tugce38 Minik2829 bende dün batım 3 haftalık gözüküyo yarın tekrar vericem kan onun sonucuna göre doktoruma mesaj atıcam
Minik2829 Tugce38 benim son adet tarihimle bebek ölcüsü denk değildi.bu hafta 13.haftama girdim.adet tarihimle denk gidiyor.ilk basta bi kafa karisikligi oldu bende.en guzeli bekleyip doktora gitmek bence.
BGozdee0 Tugce38 benim 4 haftalıkken 700 göründü değer sadece kese göründü 1 hafta sonra gittiğimde bebişde göründü🙏
Imfromlastnight Benim 25 ti. Doktoruma gittim erken gelmişsin dedi. Kan testi filan da istemedi. Boşuna onlar. Önemli olan kese ve kalp atışı. O yüzden 10 gün sonra gel dedi. Siz de öyle yapın