Msltms Kızlar merhaba Şu an 10+4 üm çatlak kremi kullanmaya ne zaman başlanmalı? Siz neler kullanıyorsunuz ? Önerilerinizi / tecrübelerinizi bekliyorum😊
Meriwa Msltms hemen başla geç kalma canm ben özel bi çatlak kremi kullanmadım doktoruna gidincede danış bana özellikle nemlendir ne olursa olsun demişti bende 34 deyim şuan çatlamadım şükür ama zamanla görcez
cansel30 Msltms doktor 3. Aydan sonra başla dedi ama ben çatlağım yok diye başlamadım gerçi hala yok ama ya olursa diye tam 5. Ayda doktor tavsiyesi ve internette araştırma üzerine lierac çatlak kremi aldım 6 buçuk aylığım hala daha yok inşallahta olmaz 😊
sukayhanacar Msltms burts bees ve badger kullanıyorum canım içeriği tertemiz 2 ürün.kesinlikle lieractan uzak dur içeriği %100 kimyasal leş bi krem. genetik olarak çatlak varsa ailede zaten ne sürersen sür çatlarsın ama kullanıcaksan söylediklerime bak temiz içerikler
Meriwa Msltms ben bioderma nın vücut nemlemdiricisi vardı onu kullandım o bitti avonun vardı onu kullanıyorum şuan hergün duş alıyorum duş sonrası tüm vücut heryerimi kremliyordum bide bol su tüket canm
Msltms Meriwa tamam canım çok sağol 😊 bende bakayım erken haftalarda bende nemlendiriciye başlarsam bende de olmaz inşallah 😊🙏🏻
Meriwa Msltms bide çatlama olayı kesinlikle genetik annende annanende falan varmı onlara sor bi bünyenle alakalı gene de doktkruna sor belki bişey önerir
summerbaby Bende ara ara duştan çıktıktan sonra sürüyorum ama çok ağrım ve kanamam olduğu için hiçbir şey yapmıyordum kıpırdasam bişey oluyordu tekrar düzenli başlıcam inşallah, zaten 8. ci haftadayım daha☺️
cigdemoktav Benim doktorum üçüncü aydan sonra başlattı zayıf olduğum için ama karnım geriliyip büyüdüğü için .bünye meselesi aslında