Rabia95 Kızlar detaylı ultrasonda alttan baktıran oldu mu ? Haftaya gidicem inşallah ona göre üstüm başım hazırlıklı gideyim.
Eddaliko Rabia95 canım benim gittiğim doktor rahim ağzı uzunluğuna bakmak için alttan baktı en net sonucu ordan görebiliriz dedi😊
Bsrlmnemr Rabia95 genelde bakılmıyor ama rahim ağzı uzunluğunda bir sıkıntı görürse alttan muane ediyorlar
Rabia95 Lia5 burda biri sanki çocuğum dönmüyor diye alttan baktılar yazmıştı 🤔 o yüzden sordum inşallah bakmazlar bi sıcakta ya
Lia5 Rabia95 bende detaylı çektirdim ama bana bakılmadı ters bir durum olmadığı sürece bakılacağını düşünmüyorum birde alttan muayene korkulacak bir şey değil içini ferah tut 😌
Eddaliko Rabia95 evet bende öyle en sevmediğim durum🤦🏼♀️😓Ama kendi isteğime bıraktı ben rahim agzı uzunluğumu öğrenmek istediğim için kabul ettim🤷🏼♀️
Rabia95 Lia5 geçen doktorum baktı çok naif bi kadın olmasına rağmen çok kasıldım istemsiz 😔 şimdi bi de başka bi doktora gidicem elimde olmadan kasılıyorum 😔 inşallah gerek kalmaz 🙏🏻
Lia5 Rabia95 çok kastıgın için olabilir kasılacak bir durum yok aslında saniyelik bir işlem bende çok korkuyordum ama korktuğun gibi olmadı
Lia5 Meryemgundogdu2_ merhaba Samsun büyük Anadolu hastanesinde 350 sanırım tam olarak hatırlamıyorum 😌
Babyy1S Rabia95 eğer aksilik olmazsa bakılmıyor ama ultrasonda göremezse bi yeri alttan bakmak isteyebilir siz yinede tedbirli gidin ne olur ne olmaz
Meryemgundogdu2_ Rabia95 merhaba hangi il ve hangi hastanede yaptıracaksınız ben de araştırıyorum bulamadım henüz☺️
Rabia95 Meryemgundogdu2_ Üsküdar Hospital Türk’ te yaptırıcam. Burda baya kişi memnun kalmıştı bakalım 🤷🏻♀️
Imfromlastnight Karından rahim ağzı uzunluğunu göremediği için bana da alttan baktı.erken doğum riski için önemliymiş. Hazırlıklı gitmek lazım:)
tugce67-67 Rabia95 yok canım sanmıyorum bir sorun olmadığı sürece alttan bakacağını,bazıları çok kilolu oluyor belki bi ihtimal onlara bakarlar ama ben hiç duymadım