Merhaba kızlar,
Hemen doğum hikayemi anlatmaya başlayayım.22 haziran saat 16.00 açık pembe akıntı geldi ,ben de şüphelendin tabi doğum başladı mi bebeğim gelicek mi diye sonra eşim işten geldi tabi ona söylemedim yemek yedik ve biraz yürüyüşe çıkalım dedim tabi ağrım filan yok neyse eve geldim yine az bi şey akıntı gelmiş saat gece 11 gibi hastaneye gittik(başakşehir şehir hastanesi)doktor muayene etti doğumun başlamamış açıklık yok ,nst ye bağladılar orda da sancı çıkmayınca eve gönderdiler.Eve gelmemiz gece 2 yi buldu ufak ufak adet sancısı girip çıkıyordu umursamadım muayenenin etkisiyle ola bilir diye düşündüm uyudum.Sabah saat 10 gibi belden vuran ağrılarla uyandım.2. gebeligim olduğu için biraz tecrübe kazanıyorsunuz tabi dedim bugün dogurcam galiba:)ağrılar hep 15 dk bir giriyor 30 sn sürüyordu ,bi yandan da yok yok doğurmam ağrıların uzun sürmesi lazım diyorum,saat öğlene doğru uyku bastırdı biraz uyudum,tabi yine ağrılar girip cikiyor nefes ve gevşeme egzersizleri yapiyordum .Agri girdiginde kardesime belime masaj yaptiriyordum .Annem ve kardeşim böyle olmaz evde doğuracaksın neyi bekliyosun hastaneye gidelim dediler ,ben de ama ben ağrılara dayanabiliyorum daha doğurmam diyorum kardeşim saat 4 gibi hadi sıcak duş a gir biraz rahatla sonra enistemi arayalım hastaneye gidelim diye ısrar etti ,(kardeşim ebelik okuyo az çok bilgisi var tabi)neyse esim geldi benim ağrılarım gitti ,tabi biz hastaneye gittik(esenler kadın doğum devlet hastanesi),saat aksam 5 gibi acilden giriş yaptım ebe muayene etti 5_6cm açıklığın var doğum başlamış dedi beni yukarı dogumhaneye çıkardılar herkesin kendine ait odası vardı önluğümü giydim ,ebe gelip nst ye bağladı saat 7 ye kadar oyle durdum ,tekrar muayene etti bebek baskı yapmıyor biraz yürüyüş yapmamı söyledi ben de yürümeye başladım tabi kasilmalar siddetlendi yine nefesle kontrol edebiliyordum saat 7.30 da nst ye bağladılar tekrar ağrılarım şiddetlenmişti 5 dk bir e düştü artik bagirmaya başlamıştım dayanamiyordum ebe geldi açıklığıma bakti 9cm olmuş hadi ıkınman geldiyse ikin boşuna ağrı çekme dedi neyse ıkınma geldikçe ıkınmaya çalışıyordum ebe de sağolsun güzel destek oluyordu beni dinlersrn yırtığın olmaz ,ikin dediğim zaman ıkın dedi ve 3. ikinmamda kızım doğmuştu ,kesi yapılmadı,yirtik olmadı ve yatagimda doğum yaptım ve çok memnun kaldım .Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin,benim de doğum hikayem böyleydi😊🌹