Smyra Hanımlar merhaba, 27 haftalık hamileyim akşam yemeğinden sonra göbek deliğinin alt kısmında sertlik hissettim. Şuna biraz daha yumuşamış gibi. İlk hamileliğim olduğu için endişelendim yaşayan oldu mu ?
Ipekokanliya Smyra benimde göbek deliğinin altında var ama bebek baş aşağı dondugu için kafası diye biliyorum . Sizin dönmesi için erken bi hafta değil olabilir ama gene de bilemedim
Birprensesannesi_ Smyra tatlım ben onu cok yaşıyorum bebişlerimiz aşağıya doğru agırlıgın7 veriyor ve sertleşiyor hatta agrı bıle yapabiliyor lar bazen 29 haftalıgım 26 haftadan beri yaşıyorum bu durumu 😄 elimi oraya koyduğumda ve konuştuğumda yavaş yavaş sertlik yumuşama başlıyor
Smyra @Ipekokanliya anladım teşekkür ederim herhangi bir ağrım kanama fln yok. 1 hafta önce ev taşıdık haliyle yorgunluk ağır kaldırma fln oldu belki de onun etkisi 😔
Smyra @Birprensesannesi_ çok teşekkür ederim rahatladım valla ☺ Hafta sonu olduğu için doktora da gidemiyorum akşam yine olursa acile gideyim diyorum, inşallah olmaz da 😊
Birprensesannesi_ Smyra takıntı yapma bu kadar ben 3 haftadır o sancıyı cekıyorum agırlıgın7 yapmasını 😄 gün içinde akşam sürekli yaşıyorum artık dogum pozisyonu na girmeye başlıyorlar cuma gunu kontrolum vardı kafası karnımın aşasında bacakları mideme baskı yapar sekilde idi 🤣 sen pay cıkar buradan 😅
Smyra @Birprensesannesi_ anladım canım tamam 😊 eşim benden evhamlı ben ondan😁 bi de taşınmadan dolayı biraz fazla yordum kendimi o korkuttu açıkçası