minik10eller 150403 markette haftaya küvet gelecek mi diye sordum geldi bile isterseniz vereyim dedi ben de aldım 🤗
rabiass minik10eller ayy esiminde bı tanıdığı varmış da bizde şimdi ayırttık yarın alcaz iyi ki dedin kuzum şimdiden geldiğini çok iyi oldu yarın da bim ganimetlerini kendim sabahın köründe gidip alcam 😂
minik10eller Ebrkrc sordum haftaya gelecek mi diye o da geldi arkadan getireyim isterseniz dedi getirdi aldım siz de sorun isterseniz yarın
GulcanYvz minik10eller güle güle kullansın miniğin 🤗bende bugün alışveriş için gitmiştim daha önceden kalan reflü yatağı kalmıştı depoya koymuşlar bugün yine çıkarmışlardı bende onu aldım hem de 44 tl ye 🤭
GulcanYvz minik10eller aynen canım civilde daha 2 gün önce sordum 100 tl di baya uyguna almış oldum 🤭
GulcanYvz rabiass inş canım ama bence bi kaç A101 e sor alınmadığında depoya kaldırıyorlar belki vardır
Gldn7 minik10eller hayırlı olsun kuzum bnde mama sandalyesi aldım oglusuma küvetide arkadasım gelince ayırıcak inşallah nasip olur uyguna geliyo
durununannesii minik10eller bime gelecek olam küvetin kalitesi nasıl acaba kızlar daha önce alıp kullanan oldumu