Zeyneebbb Merhaba anneler İstanbul’da yaşıyorum ve malum hava sıcaklığı çok artış gösterdi 24 haftalık hamileyim ve sıcaktan asla uyuyamıyorum önerileriniz varsa almak isterim evde klimam var ama bilirsiniz ki sürekli açık tutamıyorum çok çarpıyor sizler neler yapıyorsunuz sevgiler :)
Merbe61 Zeyneebbb klimadan başka çözümüm yok İzmir’de yasıyorum benim halim daha beter bu zaman.kadarbidare ettim ama terden uyuyamadım artık iki gündür klimayla okadar rahat uyuyorum ki 36+4haftalik benimde
Marysa Zeyneebbb yine karnın çok yoktur senin.. 32 haftalık 2 küsür kilo oldu bebek sol harici asla bi pozisyonda yatamıyorum uykum gelene kadar oturuyorum 😭
Tatlisannedilekk Zeyneebbb 26+3üm, hava 36derece ama ben 86 falan hissediyorum🥵 klima çarpar diye vantilatörle dolaşıyorum evde ben nereye o oraya, sürekli elimi yüzümü ayaklarımı yıkıyorum soğuk şeyler yiyip içiyorum ama anlık ferahlatıyorlar sadece
Yaman Zeyneebbb bnde hic uyuyamiyorum tuvalete gitmek ayri sicak ayri annemin evde serin oluyor gel aksamlari yat rahatla diyor
htckynk Keşke İzmir’de İstanbul’da olsam 🥺 maalesef Adana sıcaklarıyla baş etmeye çalışıyorum bazen nefesim bile kesiliyor nefes alamıyorum ve daha yeni ev taşıdık bir türlü ne vantilatör ne klima alamadık sabırla alacağımız günü bekliyorum😅
Ececem Bende izmirdeyim iki gündür sıcaktan saat başı ter içinde uyanıyorum. Bugün klima ile yatacağım artık. Burun tıkanıklığı yapıyor diye onu da istemiyorum ama mecbur