Gizocan nuryadaperi hormonlarından canım zamanla geçicek doğumdan sonra. Sür üretiyorsun artk doğuma hazırlanıyorsun o yüzden doğum yapıp emzirme düzenin oturunca şohusalığın bitince geçiyor
Zeybice Ben de terliyorum ve gogusler artik asagi sallandigi icin onlar daha cok terletiyor gibi. Ama iyi ki klima var onun sayesinde gece bi nebze rahat uyuyorum. Salonda olmasina ragmen etkisi olumlu
Damla61 Sabunluk kullanin ve haci sakir dogal sabunla muhakkak bol kopurtup sabunlanin kokmazsiniz. Garanti veriyorum.
Researcher_mother nuryadaperi ben çok fazla terlememe rağmen hiç olmuyor çok şükür. Epilasyona gittiğim dönemde olmustu sadece ozman da karbonat ve hindistan cevizi yagini bi kutuda karıştırıp rollon olarak kullanmaya başladım kesinlikle çok faydası var koku flan olmuyor hiç hemde tamamen doğal denemenizi öneririm 👌😌
Filiztuana OzlemBigk bende sizin gibiyim ikinci gebeliğim ve ilkindede böyleydim sıcaklardan ve gebelikten kaynaklı ilk doğumumda geçmişti inşallah ikincide de geçer bildiğin ekşi kokuyorum kendimden tiksindim resmen bildiğin su dan çıkmıyorum 😔
Ezgi-ceren nuryadaperi evet kesinlikle boğaz kurutuyor o konuda doğru söylüyorsunuz ama bir ara gerçekten sıcaktan ağlayacak hale geliyorum 😅
Merdgn nuryadaperi Hiç kokan bir insan değildim ben de çok rahatsız oluyorum 😔 Günde 2 kez duş aldığım bile oluyor çok sıcak 🥵 Deodorant kullanıyorum mecbur 😬