Dilekanne Merhabalar ben 5 haftalık hamileyim bugun gittik kontrole kese göründü ama göbeğimden dolayı Altan muayeneye ettiler sorduk sakıncası var mi diye yok dediler sizden de fikir almak isterim tecrübeli annelerimizden
Meryemgundogdu2_ Dilekanne ilk haftalarda yapılıyor genelde ama ben kalp atışı duyulmazsa yapılıyor diye biliyordum dedikleri gibi sakıncası yok gerçekten
Pinkyellow Dilekanne 16.haftaya kadar alttan muayene yapılabiliyor ama sonrasında kendileri yapmıyor zaten canım. Bı sakıncası olsa tehlikeye atıp yapmazlar diye düşünüyorum.ama o haftalarda banada yapicam dediğinde Dr ben yaptirmamistim benimki utanmaktan dolayı..
Aysenes Dilekanne 12. Haftama kadar hep altan oldum hata en son gittigimde de altan bakildim hic bi sakincasi yok olsada zaten doktorlar yapmaz 😌
Zeyn7 Rahmim ters olduğu icin üstten muayenede gözükmüyordu bebek 12. Haftaya kadar alttan muayene oldum hiçbir zararı olmadı elhamdulillah
Bahriye06 Dilekanne 4.gebeliğim dr lar sakıncası yok deseler de ben istemedim alttan muayene10.haftaya kadar bekleniyor karından ultrason dan görünüyor zaten
Gunsss Dilekanne ben hamileliğimi vajinal ultrason da öğrendim. Sonrasında da muayene oldum hiç bir sıkıntısı yok merak etmeyin. Hayırlı olsun 😊😊