akcayaanneoluyorum Yenidoğan ürünlerini kitikate den aldım, henüz bebiş doğmadı ama ürünler çok kaliteli gözüküyor. Atlet tarzı zıbınları da ebebek mağazasının hellobaby markasından aldım, kullananların memnun olduğunu gördüm ☘️
Henza akcayaanneoluyorum gule gule gıysın bebıs 🌸 hello babyden bı tulum almıstım hemen yırtıldı bana mı denk gelıyo anlamıyorum 😂
Fesal Henza benimde kitikate hep aklımda ama daha çıkamadım alışverişe. Zarayı önermiyorsunuz. Peki H&m nasıl sizce ?oradada çok çeşit var. Ben bi kerede çıkıp halletmek istiyorum ama pek bilgim yok. 2 günde yıpranacak bişey almak istemiyorum
Henza Fesal yok zarayı onerıyorum soyle urunde herhangı bır deformasyon oldugunda magazaya goturup esdeger fıyatta degısım yapıyorlar ama h&m cok onermıyorum ne alsam ya penyesı kayıyor yada yırtılıyor
Fesal Kasimannesi_ uygun fiyatlı kaliteli indirime girmiş ürün alan olursa o da paylaşım yapar :) burdaki çoğu kişinin bütçesi yetmeyebilir ama yetebilenler neden bu posttan faydalanmasın? Bende arayış içindeyim. Burda ebebek enucuz bilmemne diyorlar benimde imkanım varken en iyisini almak istiyorum. Yani o postlarda benim işime yaramıyor bende o postlara girip keşke kaliteli bişeyler paylaşsaydınız mı diyim.
Tuba_engn Henza Gerçekten kitikate mağazasının ürünleri çok iyi… Genel gezdim ürün kalitesi %100 pamuklu olması. Genel araştırma yapmıştım ve listemde olan bir mağaza, h&m de kışlık kazaklarını çok beğendim indirimde şuan. Ama maalesef ki cinsiyetini öğrenmedik biz😊 👍Güzel öneriler.
Perihanvdt ipeginannesi ellerinde en az 2-3 binlik telefon ama 30 -50 tl lik tulum tavsiye edince acıtasyon yapılıyor.bu forumda her statüden insan vardır.kız almış beğenmiş tavsiye etmiş hemen eleştiri.sanki kız beymenden tulum önermiş gibi tepkiler.cidden tuhaf insanlar var🤷♀️
Henza Perihanvdt degısıkler valla ben gerekırse kendımden kısarım cocuguma en ıyı kıyafetlerı ayakkabıları alırım 3 ay gıyse bıle dunya pra verırım hıc umrumda olmaz cunku hem durumum var hemde cocugumu ımkanım varken neden guzel gıydırmeyeyım yanı
CansuDemir Henza 95 derece lekede pişirme yapar.Bebeğiniz için granül sabun deterjan vardır. Ben hep önden sabunlardım sonra da makineye 40 derece. Hiç leke kalmamıştır kıyafetlerinde. Kakadan tutun karaduta kadar.
Henza Kasimannesi_ ben onerımı yaptım hanımefendı durumunuz varsa alırsınız yoksa almazsınız tercıh meselesı
Henza hellomum yok ıyı yapmıssınız kıtıkate got sertıfıkalı ve yerlı marka ve urunlerını sımdı 2. Cocuguma bıle kullanıcam beyaz olanları harıkalar gule gule gıysın sızın mınnosta 🥰