merve_yazar96 Merhaba kızlar 28. Haftada kan uyusmazlıgı iğnesi vurulmam gerekiyor özele gidiyorum normalde iğneyi kendimiz alıp öyle vuruluyormusuz acaba devlette yaptıran var mı devlettede mi ilacı kendimizi alıp yaptırıyoruz yoksa onlar mı veriyor iğneyi
Anneyim merve_yazar96 valla bende devlette yaptırdım igne yi onlar ayarlıyorlar özel de cok pahallı çünkü
Hulya_ merve_yazar96 Ben 8.haftamda lekelenme sebebiyle devletin aciline gitmiştim kan uyusmalzığı iğnesini orda yaptılar ama gittiğim gece hastanede tuttular yatışım yapıldı iğne hemen gelmemişti eczacılar odasından geliyormus ertesi gün sabah iğnemi olup çıkmıştım iğneyi onlar buldular
Marly21 merve_yazar96 doktorum reçeteyi yazdı gitm aldım 15 TL karşılığında eczaneden sonra herhangi bir acilde yaptırabilirsin dedi
Sirem16_ merve_yazar96 bende 28.haftada yaptırdım ilacı devlet hastanesinde yazdırdım eczacılar odasından almıştım çoğu eczanelerde bulunmuyor reçete ile sağlık ocakları falan vurduğunu söylemişlerdi.
merve_yazar96 Anneyim Kendi doktorumdan iğneyi ögrensem devlete gidip yaptırabilirim yani evet gercekten pahalı eşim bakmıs bazı igneler 200 bazıları 190 felanmış devlet yapıyorsa özele hic gerek yok
cagla2241 merve_yazar96 Özel hastaneye gidiyorum 2 gün önce randevum vardı. Doktor reçete yazdı iğneyi alıp acilde vurdurabilirsin dedi. Eczaneden aldım. Fiyatı 99.50 TL Kendi gittiğim hastanenin acili de iğne vurmak için herhangi bir ücret almadı.
Anneyim merve_yazar96 kaç kere yaptırdım hiç para vermedim ilaça hep devlette yaptırdım doktora gittim kayıt yaptırdım kan uyuşmazlığımız var dedim oda kayıt edip elimdeki kagıtla birlikte kadın dogum servisine cıktım igneyi orda yaptırdım hiç bi şekilde kendim almadım. İgneyi sizde bi devlete gidip ögrenebilirsiniz detaylı bi şekilde
Anneyim Beyza9197 ilk hamilelikte bişey olmuyor diyorlar doktorlar ama ikinci ve sonrakiler için de ayrı ayrı yapıyor düşük riski falan oluyor kan uyuşmazlıgından o yüzden igneler tebbir amaçli yapıyor dogumdan sonra da bebegin kanıyla annenin kanı uyuşmuyor sa anneye tekrar igne yapıyor
Rumeysa961 Cumartesi günü yaptırdım özel hastaneye gidiyorum sadece 25tl ödedik. 10-15dk içinde iğne geldi hemen vuruldum Çıktık
Sarella123 merve_yazar96 canım bende dün vuruldum iğneyi şehir hastanesinde kendisi alıp yapıyor bir ücret ödemiyorsun