Susamm Arkadaslar bulantı ve kusma 5 haftalikken başladı hala devam ediyor özellikle akşam 7 den sonra daha da siddetleniyor ilaç vs.etki etmiyor ne zman geçecek 🙏🙈
Nur1234 Susamm Canım kişiye göre değişiyor bak ben 16+5 günlük hamileyim daha 2 gün kusmasam 3 günlük mutlaka kusuyorum 😊
Susamm Drngrkm çok tsk ederim cnm bebeğim saglikkli olsunda inşallah bir şekilde geçer bunun cinsiyetle bi ilgisi varmı merak ediyorum😊
Susamm GldnUysll saol cnm inşallah peki bulantı esnasında yediğin ve sana iyi gelen bişi varmiydi cnm
GldnUysll Susamm canm ben 3.5 ay boyunca kraker ve tuzlu yogurt yedim her ne kadar cikarsamda muzu ihmal etmedim ama en iyi qelen tuzlu yogurt oldu
Susamm Nur1234 haklısın cnmm sanırım buna alışmak lazım peki karın büyürken ağrı oluyormu sendede karın ağrısı kasik ve Rahime sancı giriyor bnm
Nur1234 Susamm Evet bugün tam bebeğin olduğu bölgede igne batması gibi bise girdi uykumdan uyandm korktum doktoruma sordum normal dedi ama adet sancisina benzer şekilde devam ederse önemli dedi. Suanlik birseyim yok çok şükür galiba bebiş ler büyüyor 😊🐛
gamzen346 Susamm Canım ben 29 haftalığım bende hala var bulantı ama çok nadir istifa durumuna geliyorum.
Esra93 Susamm bende aynı anlattığınız gibiyim 5 haftalıkken başladı 11 haftalık olduk hala devam ediyor kusmadığım gün yok acıkınca da miğdem bulanıyor yiyince de bulanıyor geçsin diye dua ediyorum ama sanki o an portakal yiyince biraz iyi hissettiriyor gibi
Ilaydakose 26.haftaya gireceğim hala kusuyorum hala kusuyorum hiç belli olmuyor o 😊 yüz damarlarımdan biri çatladı düşün yani 😊😊
Meltem35 Benimde 14. Haftada tamamen geçti kusmalarım öncesinde çok kötüydü ilaç kullanıyordum. Zofer yada zofran en iyisi hemen kesiyor Bulantılari günde bir tane sabah kalkar kalmaz iciyordum kusmadan günü atlatabiliyordum.
AydinRemzi Susamm canım kısıde n kişiye değişyior ama bnimde 15 16 haftada tamamnen biti simdi 22 haftalıgım cok sükür bir sey yok seninde biter insşAllah