Miniksusam93mr 4 gün oldu yerleri silerken kaydm kuyruk sokumum cok fena agriyo yatirmyo oturtmuyo yatakta dönemiyrm bile .magnezyumda iciyrm faydasi yok ne yapmam lazm kızlar ya .
Busratm Miniksusam93mr Kuyruk sokumunun üstüne düştün sanırım. Bir doktora görün diyeceğim ama film çekemeyeceği için nasıl bir tedavi uygular bilemedim. Otururken vs simit kullanabilirsin.
Eda_zafer_1 Miniksusam93mr bende gecen düştüm canım ayagım çamura denk geldi kayıp popomun üzerine oturdum kuyruk sokumuma denk gelmedi ama agrı kesici kas gecsetici krem varsa sür iyi gelir geçmiş olsun.
Miniksusam93mr Busratm evet ayagm kaydi biraz pat diye popomun uzerine düştüm geceleri agrirdi ama düşünce daha fazlalaştı önemsemedim ama gecmiyo bi türlü
Busratm Miniksusam93mr Ben de bir kere emniyet kemerinin üstüne oturmuştum kaç ay çekmiştim. Korkumdan doktora da gitmedim. Çatlamış ya da ezilmiş olabilir. Gebeyken ne yapılır ne kullanılır bilemedim. Belki soğuk-sıcak uygulama iyi gelebilir. Bence bir doktora danış derim.
Miniksusam93mr Busratm sagol Canm. Ben de korkmaya basladm geçmeyince. Allah razi olsn dediklerni yapcm