Yaprakserkann askdunyam canım gıttım kontrole çok şukur herşey yolundaymış çatı ağrısıda normal dedı onun ıcın ılac verdı kalsuyum ılacı kemıklerı guclendırmesı ıcin ağrı olmaması ıcın
Yaprakserkann askdunyam amın canım ınsllah hayırlısıyla hepımız sağlıkla kucağımıza alırız bebişlrrımzıı 🙂❤️
Canan33 Mervenur_kcbs Zlmmrg 22+5bende 11 kilo aldım 🙈Bebişim 600 gr iyi dedi Dr ama bana hızlı kilo alıyorsun dikkat et dedi
Mervenur_kcbs Canan33 ay bende 26 haftadayım 14 kg almışım 😂 doktor demedi bişey ama takılmıyor kg almama herhalde 😂
Canan33 Mervenur_kcbs bende çok taktım Dr öyle diyince dikkat ediyorum yediklerime geç saate yemeyi bıraktım tatlı yok 😊sende dikkat et şeker yüklemesi yaptırdınmı
Canan33 Mervenur_kcbs benimde düşüktü açlık ama her Dr farklı demekki ya senin kalçanda agrı varmı ben tek taraf üzerine yatmaktan sanırım yürüyünce agrım var
Minikfilinannesi Canan33 bende de oluyor bu ağrı. Bebeğin ağırlığı tüm gece tek tarafa binince ağrı oluyor diye düşündüm ama bilemiyorum
Lidyaa33 Kızlar 26+3 deyim, bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 140 sınır iken benim 144 çıktı. Pazartesi tekrar bakılacak. Şekeri yüksek çıkan anneler size ne önerdi doktorunuz?
Ezgito Şeker yüklemesi vakti yaklaştıkça benim canım da daha çok çikolata daha çok sütlü tatlı yemek istiyor 🤯
Canan33 Kızlar selam 23+ 3 haftalık olduk kasık ve karın agrıları başladı bende normalmi sizdede oluyormu 😒