Prenses-annesi61 Mervenur_kcbs bol karın ve kasık ağrılı 22 haftanın içindeyken en son muayne olduğumda 570 gr dı şimdi 24+4 🙏🏻 14 gün var kontrolümüze 😔
150403 Mervenur_kcbs çevremdekiler o kadar sıcak değil diyorlar ama benim ayaklarım vücudumdan sanki buhar kalkıyor
Canan33 Mervenur_kcbs Zlmmrg 22+5bende 11 kilo aldım 🙈Bebişim 600 gr iyi dedi Dr ama bana hızlı kilo alıyorsun dikkat et dedi
Hmyra1997 Bende tam tersi yemek yiyemiyorum neden bole olur bilmiyorum arada agzıma biseyler atıyorum oda bebegimi dusundugum için yoksa hiç isdahım gelmiyor
Mervenur_kcbs Hmyra1997 gerilik olur kuzu doktora danış birşey verir belki yediğinde vitaminli şeyler yemeğe bak 🌸
Hmyra1997 Mervenur_kcbs sagollasın kuzum sorarım 15de gidicem bakalım insallah bisey olmaz bide simdi sorcagım cok sey var kalbım ara ara carpıntı yapıyor bebektenmi bilmedim ama korkuyorum kucukken kalbım delikti benim kapanmıstı ama ondan mı oluyor dıye dusunuyorum
Yaprakserkann Mervenur_kcbs 25 haftalık olduk canım 2. Gebelığım sürekli alt tarafta ağrı hıssedıyorum bıde arada bır kasıklarıma ağrı gırıyor yuruduğum zaman kasık ağrısı normalde acaba alt tarafta hıssettığım ağrı normalmı bılmıyorum doktor kontrolumede var henuz
askdunyam Yaprakserkann yürüdüğümde bende de oluyor doktora sordum yalancı kasılma bu haftalardan sonra olabilir dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi