Emine_135 Kızlar sizdede oluyor mu bacak kenarı pişikler , sivilceler kızarık soyulmalar göğüs arası kasinmalari kizariklar çok bunaldım durdugum yerde terliyorum artık 😟😟
Serpil51 Emine_135 sivilceler ve yuzumde kizarikliklar oluyor gogus arasinda terleme ve kasinti hatta arasi koyu bir sekilde kirmizi cizgi olustu tahris oldu aciyor
Taabyyy Emine_135 gece yatmadan teramisin sürün ve bacakların birbirine degmemesine özen gösterin pijamanizda.sabaha bisey kalmaz🤗
Mehtee Emine_135 Baharuras1321 Mhtpctn Valla kızlar benimde zayifkende sicakalrda bacaklarim birbirine surter tahris olurlardı şimdi instagramda gördüğüm bisiyi deniyorum gercekten ise yariyor.. Koltuk altı sabunlu olanı suruyorum ic bacaga ikisinede gun boyu kuru tutuyor ve gercekten cok rahat geciriyorum su sicak havalarda yururken falan
Mhtpctn Emine_135 bepanthol cilt ıcın olanı sur ben kendım kıloluyum bıde üstüne hamılelık bacaklarım sıcaktam bırbırıne surtuyor elbıse goysem bıle ılla altına sort veya tayt gıyıyorum bırbıne degmesın dıye gecenlerde gene oyle oldu ve eczaneden hemen bepanthol krem aldım surdum ınanın ertesı gun bıssy kalmadı
A_ys6604 Emine_135 memelerimin altı yarım karış kipkirimizi pişik daha 16 dayim bide mahfoldum bi gorseniz korkar sınız badem yağı ve travazol sürüyorum. Geceleri üstsüz yatıyrm . Kaşına kaşına öluyorum 🤮🤮
Mehtee Ygmrymn yok rexona stick diye geciyor sabunlu oluyorlar genelde dry kullaniom extra kuru tutuyor.. Ben koltuk altlarim icin kullaniodum ama. Simdi bacak aralarinada suruyorum.