Mihre ikibebekannesi Bende mezun olmuştum sanıyordum ama alttan derslerimiz kalmış demek😄 23 aylık can parçam var 12 haftalık gebeyim🐣 hepsi sağlıkla gelsin🌸
ikibebekannesi Sibella08 biz aynıyız canım ya eklesene beni takipte kalalım birbirimizi @gozdegokpinar instagram adresim eşim ben ve oğlum var Yıldız Teknik Üniversitesi yazıyor biomda
Svdkbs Deletedmom281 sutten kesmeye çalışıyorum o zor biraz gerisini ileriki aylarca yaşayıp gorcem :) ama bir bakımdanda iyi oldu ikisi aynı anda büyüyecek bi anda rahat edicem sonra :)
Bulutalazinannesi Deletedmom281 psikolojik olarak çok zor, oğlum bana çok düşkün hep benimle yatırdım ama 1 ay önceden odasını ayırdım hala alışamadı beni istiyor sürekli ve bensiz hiç bişeyden keyif almıyor. O yüzden o ilgisiz kalacak diye stres yapıyorum
Defneada ikibebekannesi en uzun arayı ben verdim galiba. 15 yaşında kızım var. 21 haftalık hamileyim. Yine kızım olacak Allah izin verirse 🙏🥰
Tugba_35 ikibebekannesi daha heycanli oluyor kizimda acemilik vardi yas küçüktü simdi tadini cikariyorum 😊