gamzekilicalp Kızlar istanbul Avrupa Yakası ayrıntılı ultrason hangi hastanede yaptırdınız ve fiyat verebilir misiniz? Birde doktorlar size yapılan usgnin cd ile bir örneğini verdiler mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤲🏻
Kizimveoglumm gamzekilicalp ilk kızımda 350 tlye yaptırmıştım bağcılar medilife hastanesinde şimdi ikinci gebeligim zamanın gelmesini bekliyoruz esenyurt reyap hastanesinde yaptırcam 500tl
Akty0753 gamzekilicalp özel capa hastanesinde yaptirdim canim 350 tl ücreti doktor gayet iyi ilgili bi doktor rapor cd ayriyetten ultrason kagidi yuzunu gosterrsede renkli ultrason veriyo doktorda cok iyi bi kadin dogumcu
gamzekilicalp Kızlar lütfen önemli 20 haftalık olduk hala bütçeme göre bir hastane bulamadım fiyatlar bir ev kirası kadar
Kizimveoglumm gamzekilicalp normaldir canım bu pandemi yüzünden herkes özellere koştu özellerde tabi işi fırsata döktü ben esenyurt reyap hastanesine gidiyorum muayene 125 tl
HasretSoner Bakırköyde Bilson Görüntüleme Merkezi var ben orada yaptırdım 400 TL. CD örneği de verdiler ve tabi renkli fotoğrafları da.
gamzekilicalp HasretSoner HasretSoner cihazları nasıldı kuzum memnun kaldin mi birde kaç dakika sürdü
gamzekilicalp Kizimveoglumm bende esenkentte oturuyorum reyap hastanesi çok uzak sayılmaz doktorun kendisi mi yapacak yoksa ayrı bir perinatolog mu gerceklestiricek
gamzekilicalp cerengcan muayene ne kadar sürdü ortalama birde cidden herşeyine baktı mi bir çok kişi gittiği hastanenin ya da muayenehanenin üstün körü bakmasından şikayetçi gözden birşey kacar diye cekiniyorum
zlmkcl Perinatolog Ahmet Gül’e gittim. 45 dk civarında sürdü. 700 lira. Özel sigorta güzel bir kısmını karşıladı.