ipeginannesi Rukiye57 halsizlik var ama gece uykusuzluğu da var belki ondan halsizim, bi de çok sıcak belki ondan 36+2
kirpikmeselesi Rukiye57 ben de 33. Haftamdayım bende de aynısı var çok karıştı uyku düzenim, kansızlık falan olabilir diye düşünüp tahlil yaptırdım bugün. Herkes sona doğru uykusuzluk çeker bende tam tersi, ilk üç ayımda bile böyle uyumuyordum ben 😄
Artemis0 Rukiye57 Bende 28. Haftama girmek üzereyim 24 saat uyusam doymam gibi ama uyuyamıyorum da; sonra da kalkamıyorum. 9′da bilgisayarımı açıp maillerime cevap vermem lazım ama uyanmam 9.30′u buluyor. 🤣 Bebekler iyi olsun da bu da sınavımız olsun napalım.
Hulya_ Rukiye57 34+5 im aynı durumdayım çok enerjiktim bu hafta bi halsizlik bi uyku isteği bastırmaya basladı tüm gün yatmak istiyorum hep uykum var
Tugceeeky Ben de 37. Haftamdayım .Millet son haftalar uykusuzluk çeker ben kafamı koyduğum yerde mayışıyorum🙄 geceleri geç yatıyorum ama öğlene kadar da uyuyorum numarayken gün içinde akşam üzeri mutlaka bir uyku bastırıyor😌
Rukiye57 Tugceeeky ayni bende oyleyim sabah bi kalkiyorm koltuga geciyorm.koltukta devam ediyorm aksama kadar her is kaliyor 🙄😄
Derya00 Benim daha 9+4 ayındayım ama gece çok fazla sıkıntı basıyor uyuyamıyorum erken değilmi bunları yaşamam için
Rukiye57 Derya00 yok canim ilk 3 ay bende oyle olmustum degisik ruyalar falan gorurdum uykum cok verimsizdi😄
Rukiye57 Hulya_ evet canim ben de oyle oldum aksama kadar durmazdim yuruyus ev isi noldugumu anlamadim birden 😄
Hulya_ Rukiye57 Aynen hergün yürüyüşe gidiyodum evde hamile yogası yapıyodum bu hafta sadece 1 gün yapabildim sinir oluyorum böyle mayısık halime 😄