Selam hanımlar bnim gibi tek yumurta ikizine hamile varmı acaba nasıl gdiyor hamilelik bu tek yumurta ikizlerinde kötü giden tehlikeli biseyler varmı netten bakıyorum hep olumsuz seyler okudum szin hamileliklerinz nasıl acaba birde kaç haftalık oldunuz

Elif1613 yarın 31 haftalık olucaz hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür internette yazılanları okuyup kendine dert etme hiç.. Doktorunun dedikleri önemli olan güzel düşün sıkıntısız kucağımıza alırız inşallah 🙏🏼🤗

Mevoo inşallah canım ya bende o zamana gelirim tek yumurta mı senjnde

Elif1613 bende 32 haftalgm tek yumurta ikizleri erkek bebeklerm çok şükür öyle halledilmycek sorun yaşamadım ama artık çok agirlastm…. Hareketlerim kısıtlıtlandi o beni zorluyor bide çok baskı yapıyorlar

Elif1613 inşallah canm bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et vitaminlerini aksatma yolunda gider ins.

Ben dogum yaptim tek yumurta ikizlerime 36. Hafta planli sezaryen ile. Hamileligimde 32. Haftada sancilarim basladigi icin devaminda evde yattim. Onun disinda hic bir sorunum olmadi. Bebeklerim de saglikli dogdular, cok sukur🙏 Dinlenmek ve guzel beslenmek cok onemli. Sizler de umarim saglikli bir hamilelik gecirirsiniz🙏

Pinko acılmanız var mıydı 32. Haftanızda..Bende 31. Haftadayım sancım cıktı ben hiç biley hıssetmıyorum ama yatışım yapıldı 1cm ye yakın acılnamda varmıs.. Sizin basıl gectı bu donem guzel seyler duymaya ıhtıyacım var

Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 12. Haftamızdayız herşey yolunda çok şükür sadece bulantılarım devam ediyor

Mevoo benim hic bakilmadi acilma olup olmadigina. Surekli nst ile kontrol oluyordum, bebeklerin suyu iyiydi. Ben agrilari hissediyordum epey, hastanede bir gece kaldim 32. Haftada ciger gelistirici de yapildi. Size de yapilir muhtemelen. Hastanedeki tedaviden sonra sancilarim azaldi, evde yattim ondan sonra: dinlendikce de azaldi sancilar. Kasiklara cok baski vardi, 5 dakika yurusem sanki dogum baslayacak gibi hissediyordum. Son donem hastaneye de tekerlekli sandalye ile gittim. Zordu ama geciyor, stres yapmamaya calisin🙏 Umarim guzel olur her sey🙏

Pinko ben hiç ağrı hissetmiyorum ya 😏 anlamadım nıye boyle oldu evet cıger gelıstırıcı yapıyolar bende ıstıypdum zaten garantı olsun dıye..Allahın izniyle çıkalım bende kılımı kıpırdatmadan yatıcam vallahi 🙈Bizde 36 yı gorelım inşallah 🙏🏼