Selam hanımlar bnim gibi tek yumurta ikizine hamile varmı acaba nasıl gdiyor hamilelik bu tek yumurta ikizlerinde kötü giden tehlikeli biseyler varmı netten bakıyorum hep olumsuz seyler okudum szin hamileliklerinz nasıl acaba birde kaç haftalık oldunuz
İkizgebelik
Ben dogum yaptim tek yumurta ikizlerime 36. Hafta planli sezaryen ile. Hamileligimde 32. Haftada sancilarim basladigi icin devaminda evde yattim. Onun disinda hic bir sorunum olmadi. Bebeklerim de saglikli dogdular, cok sukur🙏 Dinlenmek ve guzel beslenmek cok onemli. Sizler de umarim saglikli bir hamilelik gecirirsiniz🙏
Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 12. Haftamızdayız herşey yolunda çok şükür sadece bulantılarım devam ediyor
Mevoo benim hic bakilmadi acilma olup olmadigina. Surekli nst ile kontrol oluyordum, bebeklerin suyu iyiydi. Ben agrilari hissediyordum epey, hastanede bir gece kaldim 32. Haftada ciger gelistirici de yapildi. Size de yapilir muhtemelen. Hastanedeki tedaviden sonra sancilarim azaldi, evde yattim ondan sonra: dinlendikce de azaldi sancilar. Kasiklara cok baski vardi, 5 dakika yurusem sanki dogum baslayacak gibi hissediyordum. Son donem hastaneye de tekerlekli sandalye ile gittim. Zordu ama geciyor, stres yapmamaya calisin🙏 Umarim guzel olur her sey🙏