AybarsMomy Kızlar oğluşum doğdu suniyle başladılar ama açılma olmayınca sezeryan dönmek zorunda kaldık. Bu akşam 17.20 de oğluşumu verdiler yanağıma 🥰 Kısmet böyleymiş. Oğluşum yanımda . Allah bekleyen herkesi kurtarsın. 🤲
AybarsMomy Betulsna irva Mom9272 Fatmanaz1erva2 Aygul01 1Anne_ EbrarBilgem EylulEsen Kızlar bugün 39+1dik kontrolümüz vardı geldim nstde hareketleri ve kalp atışı pek iyi değildi doktor hemen bakmak istedi suyu azalmış dedi alttan muayene etti 1 cm açıklık vardı sadece hemen yatırdı suni başladı sancılarım çok oldu ama açılmam olmadı bebeğin suyuda azalınca riske atmak istemedim. Çok şükür 5 dakika içinde bebeğimi çıkardılar 10 dakika içinde de benim işim bitti . 17.20de doğdu bebeğim ama ben hala yürüyemiyorum bacaklarım salıyor 😢 yürüyünce iyi olucam inşAllah. Allah hepinizi kurtarsın inşAllah sağlıcakla kavuşun 🤲 sizlerde bana dua edin toparlanayım 🤲
Fatmanaz1erva2 AybarsMomy Allah anali babali buyutsun geçmiş olsun bende yarin sezeryan olucam korku ve heycan var karma karışık duygulad içersindeyim ins bende sag salim alirim kucagima Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins
Aygul01 AybarsMomy kız sen daha sabah forumda yorum yapmıyor muydun hangi arada gittin doğum yaptın geldin 😇😅 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün insaAllah ❤️
Mnkannesi AybarsMomy Rabbim hayirli evlat eylesin Hayirli omur versin Sanada Cok gecmis olsun canim darısı başımiza🤲🥰😍