Bhrsmh Kizlarrr kalça agrisindan ölüyorum 40 dakika yurudum alt tarafi ve yavaş yavaş yurudum bildiginiz kemik batıyor ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum, vitaminsizlikten dedi doktor vitamin ilaclari verdi magnezyum verdi bir ara fayda etmisti ama artik etmiyor halen de kullaniyorum oysa, sizinde ağrınız olunca nasil geçiriyorsunuz faydasini gordugunuz birsey var mi bu arada 6 aylık hamileyim
durununannesii Bhrsmh canım sodayı herkes önermiş onun dışında ağrıdığı zaman ayaklarımı havaya kaldırıyorum geçiyo sende dene
Bimelek Bhrsmh günde 2 kase yoğurt sade soda magnezyum icmeme rağmen aynen sol kalçamda oluyor ama bir an giriyor geçiyor. Yoğurt ihmal etme ama 🌺
flowermom_12 Sağ kalçamda aynı sorun oluşan ve çok şükür geçen biri olarak; hergün mutlaka magnezyum hapı, beypazarı soda ve bir muz. Benimkini tamamen geçirdi.Tabi yoğurt kefir vs de ihmal etmem pek.size de çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda geçer
Akduygu Bendede solda var. 34 haftalığız yürüyemiyorum topallıyorum adım attıkça ağrı giriyor. Magnezyuma başladım inşallah iyi gelir 😭
htckynk Aslında sadece magnezyumdan da olmuyor kalsiyum da çok etkili ben doktora aynı şikayetle gittiğimde kalsiyum ilacı vermişti birde bol bol el yapımı yoğurt önermişti onu yazmayı unutmuşum ☺️
Bhrsmh Cok tesekkur ederim kizlarrr dün soda icmeye basladim bundan sonra hergun yogurt muz soda yiyip icicem, insAllah bende faydasini gorurum, çok kotu agrisi oluyor gercektende, demek ki magnezyum tek basina yeterli degil