Tulay_448 varrre 🖐️🖐️🖐️ bendede oluyo 34 haftalıgım yaklasık 4 haftadır falan var ben izmirde yaşıyorum aşırı sıcak ve cok terleyen bırıyım ilk zamanlar sıcaktan terliyorum falan sanıyordum ama sonradan sadece orta kısmın ıslandıgını farkettim acike gittim bakmadı ertesı gun doktora gittim ultrasondan suyuna baktı normal dedi alttan falan hiç kontrol etmedi bu hafta ankaraya geldım burdakı hastaneye gittim tam cıktım muayeneden tuvallete bı baktım yıne ıslaklık var bende geri gittim sordum oda bana turnusol kağıtlı ped verdı bunu tak yarım saat yürü otur kalk getir dedi götğrsğm rengi değişmişti pozitif dedi alttan baktı bıraz canım yandı tabı sonra yogun akıntın var dedı ından da olabılır ama emın olmak için bi test var onu alman lazım 100 kğsür alabilirmisin dedi gittik aldık işte alttan bişey soktu yıne rahmı açtı ıcıne o cubugu surttu 10 dk sonra sonuç cıktı yogun. Akıntıdanmış dedi ama bence git sende baktır benım içim yeni rahatladı korkudan haftalık 20 litre su içiyodum zorla suyu bıtcek cocugumun diye