Sekersizkola Kızlar biraz yürüsem biraz fazla otursam hemen popom ağrıyo, belimde sıkıntı yok ama kalça ağrısı çok. Bu durumu yaşayan var mı
Ozgecetindag Sekersizkola kalça ağrısını cok derin yaşayanlardanım özellikle düz zemine uzandıgım zaman asla tek kalkamıyorum ayakta durdugumda oturdugumda sanki kütletilmeye ihtiyacı var gibi ağrıyor malesef :(
Turkoglu Sekersizkola ayh ben varım kalçası ağrıyan şu anda bile ağrıyo ya. Hamileliğimin başlarında bi başladı bu zmaan kadar hep benimleydi gidiyo gibi yapıp bi daha gelio bacağımın üstünde duramıorum eşim kaç defa kucaklayarak koltuğa oturttu kucaklayarak yatağa götürmek zorunda kaldı bide 7 kilo aldım yani ona rağmen ama napsın adam öle kalakalıyorum olduğum yerde gözlerim doluyo acısından ağrısından
Karadenizf Sekersizkola özellikle sağ kalçam çok ağrıyodu yürürken kitlenip kalıyordum magnezyum verdi doktorum ve geçti. Doktorunla paylaşman lazım.
fatosd84 Sekersizkola benimde ağrıyor dün zor yürüyordum kafama taktım bu seferde başım tuttu parol içtim bugün ağrım yok bi de soda içeyim dedim magnezyum eksikliğinden oluyor dediler öyle yani 🤲
Sekersizkola Ozgecetindag omurgamda zaten hafif bi eğrilik vardı onunla mı ilgili diye endişeleniyorum.
Turkoglu Sekersizkola nırmal dedi doktorum kalsiyum tüketimi arttırdım her gün muz yicen dedi bide sade soda iç dedi her gün mağnezyum içeriğinden dolayı bide magnezyum vitamini verdiler
Annisko Sekersizkola benim de kalça kemigimde ve leğen kemigimde ağrı oluyo biz 35+4haftaligiz kızımla 33.haftamda başladı bu ağrılar ama normalmiş
Fevziyeakdemir Bende 9 haftalık hamileyim ve son birkaç gündür belim ağrıyor. Kalçamın üstü ve bazen şiddetleniyor neden olabilir ya da benim gibi yaşayan var mı
Loyasteri Sekersizkola ya bende böyleyim tam sanki kuyruk sokumuma biri bıçak saplıyor gibime geliyor kitleniyorum tık olcak dıye korkuyorum
gozgoz87 6.5-7.5 ay arasında Demir eksikliğinde oldu benim demir takviyesinden sonra kesildi topallayarak yürüyodum oturunca kalkamıyodum felaketti şimdi 37 haftalığım ama yürüyorum yüzüyorum vs banamısın demiyo. O yüzden değerlerinize baktırın derim
Mernana Sekersizkola benimde sol kalçam şuan bile ağrıyor ama sebebini bilmiyorum ayaklarımı yukarı doğru uzatınca iyi geliyor