Safie Arkadaşlar depend orta boyu çok mu küçük oluyor siz hangi boyunu aldınız bir paket yeterli oluyor mu?
drn5410 Safie xl en büyük boyu aldım canım 🤭 73 kg 36 haftayım 168 boyum 🤭 kilona boyuna vücut yapına göre değişir bence 🤭
Kirazanne Safie Ben M almıştım indirimdeyken o zamandan bu zamana baya kilo da aldım umarım içine girebilirim bel ölçümü 70-105 cm diyo üzerinde 🙄😁
Safie MommyyToBe Berra20 drn5410 Büyük boy yazıyordu bende onu aldım 42 beden ile 50 beden arası yaziyor
Safie Dvsrc_1 şok markette satılan nasıl acaba benim hiç dikkatimi çekmedi kilot bez şeklinde mi o da
Dvsrc_1 Safie evet külot bez şeklinde internetten istersem kargo yetişmez diye ordan almiştim ☺ daha kullanamadım umarim işimi görür
Kader13 Safie büyük boy 42 50 beden aldım bende şoktan bana rahat oldu bayada esnıyor kilot bez şeklinde
Demetdemircioglu 64le doguma girdim m beden aldim 1 paket yeterli olur bence benim cok asiri kanamam yok sahsen 🙃 ilkindede cok olmamisti
Zuhraa Ozzzgeee 62 kiloyla doguma girdi arkadasim onu sıkmıştı biraz orta boyu pisman oldu buyuk almadığına