Kızlar belki hatırlayanlar vardır pazartesi günü sormuştum size ilk gebeliğim emin olamıyorum suyum mu geldi diye o gün kontrolüm vardı doktora gittik öğleden sonra bu arada 39+6ydım. Nst ye bağladı doktor hafif sancılarım çıktı daha sonra alttan kontrol etti ve bugün yatışını yapcaz sancın gelmezse sabah suni sancıyla doğurtcam seni dedi baştan beri normal doğum istemiştik zaten. Her neyse yatış için odaya çıktık alttan baktığı için sabah geldi sandığım nişanım geldi doktorum doğumumu tetikledi yani 👌🏻 Nst ye bağlı yatmaya başladım ve akşam 8 gibi sancılarım başladı tabi nstde çıkıyor 60ı geçiyor 80e kadar ben o sıralar kendimden geçiyorum yazık eşim hiç bir şey yapamıyor yanımda. Sırf oturunca hafif agrım geçiyor diye tuvalete gitmek istiyorum hemşireye iki de bir tuvalete gitmem gerektiğini söylüyorum normalde adetimde çok sancılıdır ama gözünüzü korkutmak istemem bu bambaşkaydı arkadaşlar normalde acı eşiğimde fazladır. Neyse gece 2 ye kadar bu sancıyla kıvrandım. Mide bulantısı ve hıçkırık başladı hemşire bu açılma belirtisi iyi bir şey dedi.Başka doktor geldi açılma var mı diye tekrar alttan kontrol etti bu da sancımı iyice artırdı.2 cm açılma oldugunu doğumun başladığını ama kendi sancımı çekmem gerektiğini söyledi. Sonrasında doktorumu çağırdılar sabah 4 e doğru üstüne gelip o da alttan kontrol etti ben artık dayanamadıgımı söyledim.o da zaten bebeğin suya kaka yaptığını hemen doğum haneye alınmamı söyledi.Ben de bir an önce doğurmak istediğimi söyledim(sanki şu sancıdan kurtulayım der gibi).Doktorum tekrar alttan baktı ona yardım etmemi ıkınmam gerektiğini söyledi.Hatta gözümü korkutup bak sabaha kadar sancı çektin sezaryene çeviririm ıkınman lazım bebeğini de tehlikeye atma dedi.Bir baktı 2 olan açılma 9-10cm olmuş beni tebrik etti. sabah 4.55-5 gibi ameliyata girip 5.5te oğlusumu doğurdum girmemle çıkmam bir oldu. İçimden çıktığı andaki rahatlığı anlatamam 😭 ben öyle çok rahat geçirdim falan diyemeyeceğim babalar gibi de epiduralsiz suni sancısız kendi sancımla normal dogumumu gerçekleştirdim.En fazla 3ıkınmada geldi bebeğim. O kadar sancıdan sonra gözüm sezaryeni kesmedi tabi.Hem de bebeğimin kakasını yeme ihtimali vardı.Yalan söyleyemem uyuşturuldumu, Hatta alttan olan hem içten hem dıştan olan dikişimi hissettim . İçimi temizlediğini de hissettim.Gözlerim açık kendimde oldugum için de bebeğimin ilk çıkışına şahit oldum.İlk gece baya kanamam oldu doktor bunun iyi oldugunu içimin temizlendiğini söyledi.1 gün yattım hastanede şuan kanamam var haliyle. Ama kızlar o kadar güzel bir duyguymuş ki herseye değer diyorsun hala inanamıyorum karnıma dokundukça sanki hala orda gibi😊 bakıp bakıp sen benim misin diyorum şuan yanımda uyuyor cennet kokulum🙆🏻♀️ Allahım isteyen herkese nasip etsin🧿biraz uzun yazdım açıklayıcı olsun diye sorusu olan sorabilir.Allah bir avazda kurtarsın hepinizi.🙏🏻