BozAilesi Merveilikli canım Medar İlknur gezgin kuşçuya gidiyorum eş alıyor kontrollere. 34+6 haftalığım en başından beri takipli doktorum çok memnunum :)
HamzaMoms Merveilikli Canım Beyhekim Sedat Umur a gidiyoruz cok memnunum, eşim annem kim isterse gelebiliyor çok tecrübeli , uzun uzun bebişi gösteren , her detaya dikkat eden ve kafada soru işareti bırakmayan bir doktor kesinlikle tavsiye ederim☺️
Merveilikli Ozge8954 eş alıyor mu muayene sırasında ? Reyhan Kaplan a gidiyorum ve eşimi almadı ilk randevuda. Ayrıca çok kısa tuttu sinir oldum
Ozge8954 Merveilikli benim doğumuma daha var konusabilirsiniz..cok ilgili kendisi herseyi tek tek izah ediyor
Tosunpasa BozAilesi Merhabalar cinsiyet için erken haftalarda tahmin yapmış miydi ve doğru çıktımı acaba
HamzaMoms Merveilikli Evet bir arkadasım 4. Kez doğurdu hep sevilay hanıma gitti cok memnundu oda işinin ehli biri hakkında olumsuz bir şey duymadım ve normal doğum yanlısı , eğer ikinci bi doktor tercihim olsaydı suan memnun olmasaydım gözü kapalı sevilay hanıma giderdim instagramdanda bakın araştırın aklınızda bir fikir oluşur
Kbr11 Sakarya’da yaşamıyorum ama medara Yeşim darola geliyorum başka öneri olarak adatıp Tuğba düzcan özel muayene olarak Sedat Umuru iyi olarak duydum