yasemin535 qkCe Muz, süt, kaşar peynir, maden suyu, ceviz, kuruyemiş, tahin pekmez, yumurta, kırmızı et artı meyve bol yemeni tavsiye ederim. 36. Haftada 3100 gramdı bebeğim bunları hergün aksatmadan yiyerek kilo aldırdım şu an 10 gün önde gidiyoruz
qkCe Burcuyildiz 33+5 im bende .sizin bu hafta da kaç kiloydu peki ? Bakalım insallah bir anda alır dedifiniz givi
kubrakama qkCe cnm dun doktor banada 1900 dedi ve 34 haftadayim.1 hafta boyunca hindi eti tavuk eti koyun eti kuru borulce kuru baklagiller yiceksin dedi.yumurta yogurt meyve maden suyu kasar peyniri muz badem ceviz findik devamli tuketiyordum ama kizim kilo almamis olcumlerde sikinti var diye dusunuyorum.simdi 1 haftalik daha iyi bir programa girdim ins kilo alir
Byz91 qkCe canım benim bebeğimde aynı 1 hafta geriden geliyor karın çevresi de 2 haftadan ama suyu gayet iyi dedi. Zaten dikkat eydiyordum ama bu hafta daha çok dikkat ettim şükür 38. Haftada 2.500 olmuş ama hala karın çevresi geri dedi bakalım bu hafta da inşallah dikkat ediyorum saglıklı olsunda 2.500 üstü dogsun başka bişe istemiyorum yani
Kiymetlibebek qkCe sona dogru plazenta yaslaniyormus sanirim canim bebek riske girmesin desi vlla bende anlamadm kafam karisti iice
Burcuyildiz qkCe bence sizinde alır işte, bu dönem hem beslenmenize hemde moralinize dikkat edin, eminim alacaktır.
Dk72 qkCeyağlı balık olması daha uygunmuş o yüzden somon tercih ettim ben. Kemikli et haşladım çorba gibi hem suyundan içtim hem de etini yedim. Kaln kemik suyunu da hep yemeklerine ekledim.
Dk72 qkCe haftada 2 kez somon yedim. Gram olarak tartmadım ama dilimle sattıkları için bir porsiyonda 2 dilim yedim.
Kahve qkCe 34 haftaya girdim 2300 dedi bizede ama kafa çapı ve bacak boyu 2 hafta geri dedi neden oluyo ki böyle bende çok üzgünüm
Wonderanne qkCe benim bebeğim de yavaş büyüyor yavaş kilo alıyor ama benim damar direnci olduğundan 36+4 um 2.5 olduk anca yeme içmeni artır daha fazla tüket dedi meyveye yüklen meyve kilo aldırıyormus