birminikannesi Durumlar nasıl ağrı sancı acılma var mi? Bizde bu sabah biraz sanci oldu ama suan iyiyiz 😄😎
EnginDenizim birminikannesi sat 27 temmuz ufak agrilarimiz var daha cok yürüyemiyorum bebek cok aşağıda baski yapiyor😔nasip olursa 25 nisan dogum tarihimiz
B8use birminikannesi 22 temmuz dedi sirtim cok agriyor birde geceleri yatamıyorum artık onun disinda bebegin kafasi asagidaymis beklenen pozisyon bu dedi doktor
Prensesss birminikannesi 28 temmuz benmde gecen hafta bi oldu sancım geçti daha olmadı bugün sabah kalça bacak ağrısıyla uyandm oda geçti bakalım hayrlısıyla doğururz inş
Merveery birminikannesi benim de 27 temmuz. Dün gece nişan geldi ama sancım yoktu o yüzden bebeğin hareketlerini dinledim sabaha kadar, sabahta doktora gittim 2 cm açılma varmış ama sancı yok hala düzensiz. Allah yardımcımız olsun
tazeanneyasemin Benimkide 23 temmuz kizlar.ama tik yok🙁 yuruyus yapiyorum ama bebek daha kanala inmedi.
Nazlibicicek 23 temmuz. Bebeğim kanal da. Üç cm acikligim var. Geceleri dönerken üç kere dönüyorum çok zorlanıyorum. İnleye inleye. Kemiklerim aciyor artık. Aşağıda hareket ettikçe bagirtiyor beni.