1PrensAnnesi Kızlar 30+2yim ama bu hıçkırık işini çözemedim acaba bizimki hıçkırmıyo mu yoksa benmi cahil geliyorum nasıl bişey bu ? Ne gibi oluyo ? Bi tarif edermisiniz
Haticeyildiz 1PrensAnnesi bende 29+5deyim oynuyo tekmeliyo seyirmeler oluyo ama hickirik nasil bisey anlayamadim 😀😀
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Estafurullah canım bende anlamıyordum ama yemekten sonra filan pıt pıt diye atıyor o hıçkırıkmış 😍
Icot 1PrensAnnesi tıpkı bizdeki hıçkırık gibi pıt pıt hemen hemen 1sn aralıklarla oluyor 😊 minik minik zıplıyor. İlk başta böyle ritmik ve hafif vurma olmaz dedim araştırdım sordum hıçkırıkmış meğer 😊 36+2
Busranagme 1PrensAnnesi yerim ya hıçkırıyor düşünsenize minicik sey 😀❤BaZI Zaman'lar Biz tekmeledıgıni zannedermişiz ama o hıçkırırmıs 💗
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi yok anam bende yok bi iki dk süren bişey yok🙄 normal hareket edio vuruo oynaşıo ama hıçkırmıyo
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahaha kibar çocuk İşte daha Ne istiyorsun 😂 O hıçkırıyordurda sen anlamıyorsundur yavrum.. Burda yazmasa bende anlamazdım benimki de 10 saniye bile sürmüyor geçiyor hemen
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi belkide incitmio beni centilmen oğluşum oy😍 ama anlamdğm içn sinir olmuyo değilim hani
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Paşamız tam bir İstanbul beyefendisi dicem olmadı dur tam bir Antep beyefendisi 😂 Annesine nazik davranıyor akıllı oğluşum benim😍
1PrensAnnesi [bilinmeyen] hııı bak olabilir uyurken yapıodur dediğin gibi 💕 inş görürüm tanıkta olurum o anlara💕
CeydaAyaz Haftadayım ama ben 30 haftadan beri falan farkedıyorum farkedılmıcek gıbı degıl zaten karnında bı 2 3 bazen 4 dakıka bıle suruyo kalp atısı gibi tık tık tık 😍😍 bı kere doktoruma sormustum boyle bısey oluyo ve uzun suruyo korkuyorum dıye hıckırıyo buyuyo demıstı 🤗🤗
Baharymk Yemek yedikten sonra olur genelde buna dikkat edin. Hareket etmeye benzemiyo sanki kalp atışı gibi böyle pıt pıt aynı aralıklarla yapıyo anlarsınız annişler biraz dikkat 🤗
1PrensAnnesi [bilinmeyen] evet hareketli biriyim çok haklısın dur birgün yatayım full dinleyeyim miniği💕💕💕
gizemmm Pıt pıt nabız gibi atıyor özellikle sırtı gelince çok iyi hissediyorum 2-3 dakika sürüyor benimki de çok komik bi durum 🙂