_mucizem_ Kızlar şimdi iç çamaşırımı ıslandı pantolonuma da az bi şey geçti yaklaşık yarım çay bardağı kadar bi su geldi. Herkes çok geliyor deyince tereddütte kaldım gelen suyum olabilir mi ?
Ozlmece22122 _mucizem_ sanmıyorum benimde öyle akıntimis ama sen her ihtimale karşı git hastaneye baksinlar
Degisken _mucizem_ çamaşırını değiştir beyaz pamuklu bir çamaşır giy ve takip et aynı şekilde gelicekmi? Ben öyle anlamıştım.az da olsa sürekli geliyordu
PinarY _mucizem_ Ay inşallah bu sefer doğurursun seni gördükçe burda ben fena oluyorum valla artık🥺 Hadi inşallah hayırlısıyla kuzum 🥰
_mucizem_ Ayy Allah razı olsun sizden sızıntı şekilde su geliyor ama çok gelmemiş doktor yatış verdi yatmadım eve geldim 🙈 Daha çok ağrın olursa veya suyun hızla boşalırsa gel dedi ☺️ Yarın sabaha erkenden aç gel dedi sanırım yarın sezeryana alınıyorum 🙈🥳
Adsmyr _mucizem_ bnmde başta çok az az gelmişti iki saat sonra birden Daha fazla gelmeye başladı engel olamadım bacagımdan aktı sabah beşte gelmişti akşam 5 e kadar sürekli yine gelmeye devam etti
_mucizem_ Adsmyr bana da dedi doktor bi anda fazlalaşa bilir diye o zaman hiç durmadan gel hemen dedi. Sancılarım çıktı yine nst de ilaç verdi sancıyı hissetmeyeyim diye. ☺️