Sumeyyye Doktorum ikili test istedi ama özel olduğu için 600 tl istiyolar o da bana fazla devlette yaptırmayı düşünüyorum test için ayrıyeten randevu mu alınıyo yoksa normal direk randevu alıp mı gidicem bilmiyorum
Betulsarda Sumeyyye kadin dogum doktoruna randevu alip doktora ikili test icin geldim dersin yaparlar canm, devlette yaptirdim bende ucretsiz..
Tuba704 Sumeyyye Ne kadar fazla özelde 75-60-100 e yaptıranları okudum bir kan testi yani abartı rakamlar diğer özellere de sırabilirsiniz
Nurten Sumeyyye nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbul anadolu yakasında yaptırdım 150 tl ücret aldılar
Betulsarda Sumeyyye yok yok direk yapiyor canim 👍 insallah sonuclarinda guzel cikar 1 hafta sonra cikiyor
Sumeyyye Tuba704 evet çok uçuk rakamlar söylediler. Devlete de gitmeyi çok istemiyorum tersliyolar azarlıyolar sürekli nefret ediyorum o yüzden
Tuba704 Sumeyyye bir kaç öZel hastaneyi arayıp fiyat bilgisi alın belki daha iyi olur yapıyorlar mı onu da sorun isterseniz bir kan testi yani abartmışlar
AyseUzan Nasıl yani o kadar pahalı değil ki ben sadece muayene ücretını verdım doktora ek bi ücret ödemedim
Nurten Sumeyyye belki size renkli ultrason var ya 18. Haftadan sonra yapılan onun fiyatını söylemiş olabilirler 😬
Sumeyyye Nurten ya özellikle söyledim ikili test dedim 600 dedi bence de çok pahalı bi kan için arayıp sorucam tekrar 600 olmamalı yani😄
Nurten Sumeyyye yani siz tekrar sorun ikili teste o fiyatı verdilerse detaylı ultrasonu düşünemiyorum 😱😬
Frida Ben de 400e yaptırdım ama doktorum Türkiye'nin en iyi Perinatologlarından içim çok rahat onun için, bir önce ki gebelik problemli olunca...😊