01rabiahmet Ozlmece22122 29 haftalıkken 2 gün üst üste vuruldum.. Bebek sadece 3 gün kadar çok hareket etmedi bende endişelenecek durum yok sonradan yine hopluyor zıplıyor 😅😅
01rabiahmet Ozlmece22122 ben öyle düşünüyorum zaten yukarı çıkması da zaman alıyor iğnenin etkisiyle çocuk Bi mayıştı herhalde☺️
Ozlmece22122 Doğurdum kızlar bal oğlum kucağımda şimdi doğum hikayemizi paylaşıcam sizlerle 3kilo paşam 😇🧿 Polat2706 Mammimammi perihankrkya Aydanaydn 01rabiahmet Ilkanne03 Zeyno_65 Kardelen92 Alparslansmom Nihalcelikk
Aydanaydn Ozlmece22122 aaaa canım benimde 100 de sancım çıktı geçen cuma ama açılma yapmadığı ama yalancı sancı dedi doktorum . Sende açılmamı yaptı neden sezeryana alıyor ki hissediyormusn sancını ben çok az hissettm hatta 100 deki sancı bumuymuş demiştim
Ozlmece22122 Aydanaydn açılma yok canım suyumuz fazla bizim sınırda artık 100deki sancı beni de öldürdü resmen şimdi gelenler 55lerde şükür 3tup kan takılacak birazdan Allah yardımcımiz olsun ne diyon canım ya
Ozlmece22122 Aydanaydn şekerim yok canım ama kaçta olduğunu söylemedi sadece çok fazla dedi zaten sancılar da başladı bu gece sezeryana alacaktı alamadı kan değerim düşük çıktı bu kanla sezeryani kaldiramazsin dedi 3unite kan takılacak dedi 1 ünite beyaz kan aldım şimdilik bu gün yarın sezeryan olacak benim cnm
Aydanaydn Ozlmece22122 Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🤲 bizlerede haber ver 🙈
Ozlmece22122 perihankrkya tutmayın küçük enisteleri erkekler hep böyle sert ve kendi zamanını belirliyor kesin🤭🤭🤭
Polat2706 Kızlar ciğer geliştirici iğnenin etkisi sonradan geçer mi bir arkadaşım geçer diye korkuttu beni. Şimdi 33+4 haftalığım 30 haftalıkken 4 doz olmuştum. Hala erken doğum riskim var yani etkisi geçmiş midir 😔😔
Alparslansmom Ozlmece22122 maşallah maşallah 🧿🧿🧿 Allahımmm bana da nasip etsin inşallah canım benim 🥰🥰