Nerden başlayacağımı bilemeden yazmak istiyorum kızlar size 22 Ocak tarihinde düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu çok üzüldüm çok ağladım kendime zaman verdim nisan ayında tekrar gebelik düşündüm kendimi de hazır hissediyordum psikolojik olarak yumurtlama testi aldım emin adımlarla gitmek istedim kesin sonuç zannettim yumurtlama testlerini günü birlik ilişkilerim oluyordu ayağa kalkmayım belime yastık koyayım neler yapmadım neler hamile sendromlarını yaşattım psikolojik olarak şartlanmıştım aslında yumurtlama gördüm ilişkimiz oldu kesin hamileyim dedim 22 mayısta eşimle birlikte sağlık ocağına gittik kan verdim ve o gün doğum günümdü kendime süpriz yapmak istiyordum aslında sonuç çıktıpında koskoca bir hüsran beta değerim 1,20 çıkmış çok üzüldüm ve kendime söz verdim doğru zaman şuan değil rabbim kısmet etmiyor diye isyan ettim evde olan ovulasyon testlerini bebek ayakkabılarını toplayıp çöpe attım uygulamayı sildim karantinada biraz kilo almıştım kendimce bir diyet ve spora da başladım hergün sabah saporları yatmadan önce baharatlı yoğurtlar limonlu sular neler yapıyordum internetten alışverişler yapıp Kargo peşinde koştum ev temizliğimle uğraştım ilişkilerimiz de haftada 1 defa yada 2 defa bende beyaz akıntılar başladı ama yine bir şüphem yok limonlu su içtiğim için enfeksiyon kaptım zannettim rutin hayatıma devam ettim 17 Haziran sabahı evimde olan 2 adet gebelik testi vardı rabbim ben o testi yapayım diyerek itti adetime 9 gün vardı ve ben yaptım tek çizgi göreceğim diyerek yaptım sonuç beklediğim gibi değildi çift çizgi ne olduğunu anlayamadım gözyaşlarımı tutamadım rabbim çok büyüksün dedim hemen sağlık ocağına gittim beta değerim 66,70 çıktı ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için hemen doktora gittim tekrar bir kan testi yaptırdım 202 çıktı herşey çok yolunda devam etti 26 haziranda minik kesemizi gördük tek söyleyeceğim lütfen lütfen kafanıza takmayın rabbim ol dediği zaman herşey oluyor ama lütfen kafanıza takmayın güzel teyzelerimiz beni çoğu insan tanıyor ve birçoğunuz bana umut oldu eski hesabım bana kötü anılar bıraktığı için yeni hesaptan küçük fasulyemle merhaba demek istedim size isteyen dileyen herkese tüm kalbimle çok dua edicem 🥰🙏