Ehnr Kızlar annemle düşünüyoruz nasıl beşik alsak uygun olur kullanışlı olur diye herkes farklı bişey diyor bizimde kafamız karıştı açıkçası siz ne marka ne aldınız link atabilir misiniz tecrubelerinizi
Aynurr16 Nesslihan aynısı arkadaşımda var yeni doğum yaptı gerçekten kullanışlı ama odasında durursa biraz büyük çünkü çok yer kaplıyo
Aynurr16 Anneolmayahasret park yatak bende düşündüm ama içi çok aşağıda baya eğilmen lazım bebeyi almak için çok kararsız kaldım yaa
Nesslihan Aynurr16 bizim odamız için ideal ama taşınma işimiz var gittiğimiz yerde nasıl olur bilemem. Ama kullanışlı olacağını düşünüyorum
Aynurr16 Nesslihan taşında işiniz varsa almayı erteleyin derim ben çünkü sökmesi taşıması biraz zor olur çizilir felan
Nesslihan Aynurr16 aldık ama kurmadım kutusunda duruyor ,☺️ zaten böyle bir model istiyordum o yüzden aldım
Nadiscim https://m.n11.com/prego-miami-anne-yani-bebek-oyun-parki-park-yatak-besik-P415251462?RENKLER=BEJ&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjw26H3BRB2EiwAy32zhYO259asmLPOBvCcpo9g9by2O7-b_GFZ9VwabdsDd-vCr0NBTA7rmxoCczkQAvD_BwE ben bunu aldım asker eşiyim yıllık izinlerimizde 10 gün falan annem gilde kalıyoruz oğluşum yatagını yadırgamasın istedim 3 yaşına kadar yatar en azından 3 yaşına gelıncede tayin işimiz var gittigimiz yerde de odasını alırım artık