Seydaa11 Yildizsevgi açılmaya bakandı ama 40 olduğum için 1 hafta daha bekleyelim yoksa suni sancı veririz dedi
Heyda Seydaa11 yok canıımmm korkunun ecele faydası mı var ki 😂 sadece merak içindeyim nasıl olacak nasıl bitecek diye
Belmaaa Seydaa11 ben 24 saat çektim son yarım saati aşırı zordu hala açılma 1cm olunca sezeryan istedim. Umarım senin açılman ilerler suni sancı o kadar zor değil sadece sancı gelince yere çömel derin nefes alıp ver birisi de beline masaj yapsın
Seydaa11 Belmaaa tamamdır,inşallah benim gibi bekleyen kim varsa huzurlu be kolay bir şekilde doğum yapar.
Belmaaa Seydaa11 amin canım bir de suyum hastanede geldi ya ben bilmiyordum öyle foş foş geleceğini normal çamaşırla yatıyordum gelince şok oldum sen baştan hasta bezini giy
Hasibedenizli Seydaa11 bizde 39+6 olduk pazartesiiye kadar hala açılma yada belirti olmaz ise alacağım dedi doktor
Seydaa11 Hasibedenizli anladım,Allah hepimizin yardımcısı olsun en güzel en koly şekilde geçer inşallah. Doğum yapınca da görüşelim merak ederim 😏🤙
Hasibedenizli Seydaa11 aynen doğum hikayemi yazmak istiyorum bende hergün okuyorum bende yazayım artık diyorum sağlıcakla alalım kuzuları 🥰🥰
Enesalim Seydaa11 yatisim yapildi sabah 8 de odalaya yerlesmem 10 buldu oglen 2 den sonra aciklim 5 cm bulunca zorlamaya basladi epidural yaptrdim pilwtes topuyla zipladim yurudum aksam 6 yi5 gece dogumum oldu
Seydaa11 Hasibedenizli merakla bekliyorum,bakalım burada bekleyen annelerden kim önce doğum yapacak 😅😅
Hasibedenizli Seydaa11 biz dün kontrole gittik yine sancım vardı kasıklarım da yalancı sancı ama doktorum bu kasılmalarla açılması gerekli dedi kendini kanala itemiyor bebek sezeryan alayım seni cumarteei dedi neye uğradığımı şaşırdım kabul etsem mi bilmiyorum
Seydaa11 Sevgibv bende bugün egzersizlere başladım bakalım hayırlısı,gelecekler inşallah eninde sonunda 🤗
Seydaa11 birprens-annesi bana gün vermedi cumartesi nts bakalım ne diyecek belki gün verir. Normal doğum mu peki
birprens-annesi Seydaa11 evet 38. Haftada 1 cm açıklık vardı dünde biraz sancım çıktı nst de. salıya kadar gelmezse salı günü suni sancı 😞
addie487 Hasibedenizli bebek kendini kanala itemiyorsa normal doğumda riske girme ihtimali olabilir bence doktorunuzu dinleyin. Benimde sabah kontrolüm var. 40 dayız bebek kanala girmişmi çok merak ediyorummm
Seydaa11 Hasibedenizli yanı aslında doktorun tehlikeli bir durum varsa söylemesi lazım. Hayırlısı sezeryansa olsun kendini sıkıntıya sokma. 🤗