Anneolacagimben Arkadaşlar bu haftalarda bebeğiniz kaç kiloydu benim hep önden gidiyordu bu zamana kadar bu hafta ise haftasıyla uyumlu dedi 1300 Gr bu güne kadar önden olan bebek nasıl geriledi anlamadım badem muz kaşar süt peynir yiyorum ama
Dks Anneolacagimben Bizde bugün 29+1 olduk kontrolden geldik aZ önce 1350 gr dedi haftasına göre uyumlu dedi doktorumuz
Gldn7 Anneolacagimben canım bnde 29+2de 1609 gram 40cmdi bebek muz kaşar peynir yumurta süt salata tavuk ceviz oldukca yiyodum sabah kahvaltısında mutlaka yumurta domates salata kaşar peynir yiyodum gün içinde bi bardak süt içiyodum salata soyup yiyorum gece de yatmadan önce muz süt yiyorum
Gldn7 Yaren- kilosu gayet iyimiş canım zaten 7 aydan sonra kilo alıyor bebekler saglıklı olsunlar inşallah
Marysa Anneolacagimben 1660 gibi bişeydi 29+2 de.. 2 hafta önde dedi.. şimdi 32+1 de gdicem pazartesi
tugbaayaz Anneolacagimben bizimde 29+0 da 1450 gramdı önden gidiyordu 32 de 2 kiloydu tam günü gününeydi
izmirlii-35 Anneolacagimben Bide diyorlar istediğin kadar muz ye badem ceviz vs çocuğun kilo alacağı çok önceden belli oluyormuş yani bebişlerimizin kilo kapasitesi belliymiş
Anneolacagimben izmirlii-35 bence doğru çünkü önceden dikkat etmezdim bebek öndeydi bir aydır resmen protein ve süt kuruyemiş manyağı.oldum bebek geriledi