Blk123 Sevdiss_17 bel aqrısı normalde kasılmaları bilemedm aslnda nedeyimli olman lazm ama insan unutabiliyo tabiki daha önce yaşadığı deneyimleri
Sevdiss_17 Blk123 ya kasilma kizimda oluyodu duzensiz ve geneli agrisizdi ama cok kotu ishalim ve karin agrim kasilmalarla bir oluyo yuruycek halim bile yok suan korkuyorum ama kizim uyudugu icin gidemiyorum hastaneye
Asenat34 esenyamandaa otobüste hastenede sana yerde vermezler şimdi kimseyi inandirmamazsin bu göbekle 😂😂😂
Blk123 Miniginannesiiii1111 ha haa haa çok şkür tek değilim aynı hafta aynı qün aynı dert bide bebiş kız olcaqı için kalçaları hiç demiyorum zatn 🤣🤣
Miniginannesiiii1111 Blk123 benim.sukur oralarda sorun yok oğluşum olacak alakası varmı bilmem de 😂😂😂🙈 sağlıcakla gelsinler inşallah sende ağırlaştın mi yoksa birtek bende mi var o tosbağa gibi oldum hız konusunda😂
Deletedmom54 Pnryldrm20 Bir minik gobüs de siz , ben daha 11 haftayım bana da fikir verin nasıl böyle kaldınız yahu Azıcık daha küçük olsa gobeginiz hamileyi boşverin bekar sanacaktim😂😂
Merve_12 esenyamandaa https://imgyukle.com/i/CtV2JU Burda 32+2 haftalığız şimdi 36+3 haftalığız resim çekinelim hiç gelmiyor en son bu var
Henza esenyamandaa kucuk kız tabı ama bende boyleydım doguma senınkınden cok az buyuk gobekle gıtmıstım 2. Bebekte cok fazla oldu 😂 burda 27. Haftamdayım buda ılk bebekteydı burda 38. Haftamdaydım 😂 aradakı farka alkıs tutuyorum 😂
S-e3506 esenyamandaa tebrikler Vala ben 28+1 haftalık hamileyim şiştim aslında o kadar kilo almadım 3 buçuk kilo aldım 67 kiloyum ama göbeğim çok fazla var 😂
Blk123 Miniginannesiiii1111 baya ağrlaştm çpraplarımı nile giyinmekte zorluk çekiyorum düşün artık 🤭 göbek neyse doğmdan sonra bi şekil giderde kalçalara çözüm warmı bilmiyorum🤣
Reyhan55 Sevdiss_17 Ayy evet 2. Gebelik daha 2 ayligim Karnım çıktı ilkin de 6. Aydan sonra çıkmış ti gobusum
Sevdiss_17 Reyhan55 aynen benimde kizimda hic anlasilmiyodu hamile oldgum hatta doguma gidince bile erken dogum sanip ustume dusmuslerdi 😂😂 ama suan esim bakip bakip guluyo halime haci yatmaz gibi olucam aslinda gobekli hamile severim ama kizim var ilgilenmem gereken oyuzden korkmuyo degilim yavrumla ilgilenmiycem doye
Deletedmom54 esenyamandaa Ya ne guzel karnınız sanki 4 aylık gibi Bunun için bir şey yaptiniz mi gebeliğin basından beri yoksa genetik mi