Frdglp Kizlar hamileyken genital bolgeye tuy dokucu krem kullananlar varmi zararli degildir dimi yapmis bulundum internetten bakinca kullanmanizi tavsiye etmeyiz yaziyodu cok korkuyorum bisey olmaz dimi
ilkbahar Frdglp ben orası dışında bacaklarıma kullanmıştım hamilelikte.. O da doğuma yakın 😃 evet önerilmiyo ama sıkıntı olmaz inşallah mümkün olduğunca az yapmak lazım 🙂
Alisa_ Frdglp Ben bir kere kullandım, beğenmediğim için tekrar kullanmadım) ama bir zararını görmedim belki bir ay falan geçmiştir üstünden) ama doktoruma sordum zararı yok dedi)
N_B55 Frdglp bikereden bişey olmz aylar önce bende kullanmştm aama bişey olmadı şükür ama bidha kullanmasnz iyi olur ne olur ne olmz
Frdglp ilkbahar bidaha yapmam zaten ama bilmeden kulalndim uarin randevum var doktoruma insallah bisey olmamistir😒
Frdglp mrvky34 suan icimi rahatlattiniz tesekkur ederim cok korkmustum insallah dediginiz gibi bisey olmaz
Sinemin Frdglp canım kullanılmaması öneriliyor aslında içindeki kimyasallardan dolayı ama bidaha kullanma istersen