Akfirat Benim haftaya Rh uyuşmazlığı iğnesi yapılacak.hastahaneye 1 gün yatış yapılacak dedi ebe.yaptıran var mı iğneyi özelde?
Aygul01 Akfirat yatırmıyorlar, yatış gösteriyorlar sistemde iğne yapabilmek için ayaktan yapamıyorlar.
aysalt Akfirat bana da yaptılar.Yatış olarak giriyorlar ama yatmadım iğne olup çıktım.Fiyatı da 400 tl ydi.1 gün sonra ilaç almaya kalkarsan eczane vermiyor yatış göründüğün için.Hastaneyi arayıp söylemen gerekiyor bilgin olsun
bir_pasa_annesi Akfirat ben yaptırdım ama doğumdan sonra cnm hamileyken bakıldı negatif dendi kanaman olursa yaparız şimdilik Bi sıkıntı olmaz dedi öylede oldu doğumda yapıldı
Serciko Akfirat ben 28. Haftada yaptırdım. Özel hastanede. Kan uyuşmazlığı varsa indrect cooms testi negatif te olsa yapılması şart. İhmal etmeyin. Doğumdan sonra da bebek anne ile aynı ise vurulmuyor anneye, değilse anne için bir iğne daha yapılıyor.
brcaky Brn yaptırdım odada yer yoktu bende beklemek istemedim hastaneye acilden giriş yaptılar iğne vurup çıktım. Yatış parası alıyolar yatırmıyolar