Hilal54 Ben 37+3 hamileyim dun aksam müthiş bir karın ağrısıyla cırcır oldum ve lavabodan 2 saat cıkamadim karin agrım belime de vurdu sizce bu yakında doğum olucağının habercisi midir?
Damlaveannesi Hilal54 Doguma az kala genelde oluyor senin o bahsettin cır cır olayı canım zqten agrın da baslamıs bence hazırliklı ol😊
OglusumuBeklerken Bendede oldu doktoruma sordum yrdigin bidey dokunmustur dedi farkli bsey yemedim dedim ozaman bikac gun ilaclari kes dedi devam ederse sende bi doktoruna sor istersen
Hilal54 OglusumuBeklerken valla canim bana diyet verdiği icin ben hic bisey yemiuorum nerdeyse herseyi yasakladı sorucam ama sancim da var suan doktorum a haftaya gidicem
OglusumuBeklerken Hilal54 benide pazrtesiye cgirdi cati muaynesi icin ama 23nisan diye sdece nobetci doktor varmış bugun gitsemmi diyorum biyandanda tirsiyorum🙈 kasilmam sancim benimde var belime vuruyo bide cok hareketlimi senin bebeginde benim oğlum hic durmuyo diyebilirim
Hilal54 OglusumuBeklerken çatı muayenesinden bisey olmaz kasilmanız varsa bence gidin ben de haftaya gidicem eger o zamana kadar dogurmazsam tabi