Ehnr Kızlar fotograflarini atalım bakalım bebisler bide kime benziyor onu yazalım 😻👶🏼👶🏼 https://hizliresim.com/7dyD65 Biz babaya benziyoruz ♥️♥️♥️
Ligerba Rukiye58 allah bağışlasın maşallah 😊 Medipol Çamlıca hastanesinden memnunmusunuz ve hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Rukiye58 Ligerba Allah razı olsun evet şuanlık memnunum doktorum da çok iyi ilgili bazı şeyleri telefondan hallediyoruz yormuyor beni Nurbetül hanıma gidiyorum şuan 27+4 nasipse doğumuda ordadüşünüyorum
Ehnr Tulay_448 hayır ayrıntılı derken her muaynemde doktorum heryerine bakıyor zaten ayrıntılı gibi özel muayneye gidiyorum.her gittiğimde renkli fotoğraf ta yakalamaya çalışıyoruz
Ehnr Sinemin Yok doktorum her gittiğimde kendi istemeden veriyor bana sen nereye gidiyorsun özel hastaneye mi
minikmevaninannesi Sinemin bazi hastanelerin cihazları yeni oluyor. Onlar hem siyah beyaz hem renkli bakıyor. Ekstra ücret almadan. Bende Çamlıca Medipole gidiyorum orda da renkli bakılıyor mesela. Muhtemelen sizin gittiniz hastanenin cihazi yeni değildir :(
Ehnr Sinemin devlet vermez canım normal öylesine bakiyolar genelde devlette çok nadir doktor gördüm ilgili olan
Sinemin Ehnr yok canım ben şuan 36. Haftadayım doktorumdan çok memnunum geçiştirmiyor yani çok ilgili ve devlet
Sinemin minikmevaninannesi hiç bilmiyorum ama birdahaki gittiğimde sorucam cuma günü hem devlete ardından özele geçicem inşallah verirler renklı 🙏🏻