Tsknaltunts Seray123 ben decavitte kullandığım için doktor 5 damla yeterli olur ekmeğe ya da suya demişti
Emineerd Seray123 vallaha sabah ekmege damlat demişti canım ilk ekmegime damlatıyorum ama sormadım hiç aç mı tok mu diye 🙄
ikizannesi2985 Seray123 hiç bir tadı yok canım. Aç tok farketmez demişti bana doktorum. Aç karnına suyuma damlatıyorum ben
Suude Çok acıktırıyor o vitamin. Onun için sabah kahvaltıdan önce ye. Ben akşam yatmadan önce içiyordum suya damlatıp. Gece uykumdan kalkıyordum acıkınca.
Tatlisannedilekk Seray123 suya damlatınca midem bulanıyor içemiyorum oyüzden kahvaltı yaparken ekmeğe damlatıyorum ben 5damla cnm
zeyzey95 Seray123 canım o d vitamini değerine göre değişiyor ben başta 3 damlaydı sonra d vitaminim çok düşük çıktı şimdi 12 damla kullanıyorum doktor bana ekmeğe yada vişne suyuna damlat dedi ben kahvaltıda ekmeğe damlatıyorum
Cerenn06 Seray123 Doktorunuz yada eczacınız söylüyor zaten bana 5 damla demişti önce ekmeğe damlatıyordum şimdi suya damlatıyorum aç tok farketmiyor