Merveksgn Kızlar ben 7+4 haftamdayım genelde çevremdeki herkesin iştahı kesilmiş bu haftalarda ama benim ki çok fenaa durmadan yemek yiyesim gelio böyle gidersem çok kilo alıcam şuan 73 kiloyum bana ne önerirsiniz benim gibi olan var mııı 🙈
1PrensAnnesi Merveksgn genetik ne yazıkki cnm eğer ailen annen halan teyzen gebeliğinde çok kilo aldıysa sende alıosn
Haticeyildiz 1PrensAnnesi kesinlikle oyle ben bekarken nasil zayiftim anlatamam evlendim hormonlarim degisti bi anda kilo almaya basladim su anda 29 haftaligim 18 kilo aldim yani gercekten genetik boyle seyler benim ablalarimda hamileyken cok kilo aliyolar
1PrensAnnesi Haticeyildiz aynen cnm tamamen genetik bende balık etli bi bayandım 30+2 oldum 5 kilo aldım çünkü ailem hamilelikte zayıflayan kilo almayan tipler ☺
-silinmis110- 1PrensAnnesi bebısın kilosun nasıl çok az almışsınız ben zayıfken doğuma kadar 10 kilo almıştım
-silinmis110- yine de bence yemene ilerleyen zamanlarda biraz dıkkat etmek lazım gorumcem de çok yiyordu çok kilo aldı doğumda haliyle biraz zor oldu
Merveksgn İnşallah kendime dur diyebilirim çünkü bu gidişle 30 kilo alırım daha çok başındayım şu 3 ay grçsin hafif hAfif egzersizlere başlicam