DidemYldrm Elfozgrzgr o zaman neden doktorum bana her gün 1 tane yumurta yiceksin süt ağır gelir kefir iç süt yerine sesi
matruskaa Merve33 34.haftamdayım öncede yemezdim hamileykende hiç yemedim en fazla krep yapıp içine katıyorum çeşitli peynirler tüketmeye çalışıyorum yerini tutmaz ama maalesef yiyemiyorum
Dua Hergün bir tane haşlanmış yumurta yiyorum ama süt tiksindiriyor beni alternatif olarak ne yapsam kızlar süt yerine
Seymabysln Bende haşlanmış yumurtadan tiksindim ama omlet yapıp yiyorum baharatla ve biraz peynir atıp içine . Omleti de bazen 2 bazen 3 yumurtadan yapıyorum 😀
Ebbrru Yumurtayı hergun yemiyorum süt ve peynir tuketiyorum özellikle kaşar doğumdan sonra bida süt görmek istemiyorummm 😣
deletedmom76 Merve33 bende yiyorum ama değiştiyorum sürekli her gün haşlanmış yumurta bayıyo. Sütlü omlet deneyin lezzetli oluyo 😋
Oykubrkn Vücudumda isilik gibi ufak ufak sivilceler çıktı göbeğim kolum bacağımda yumurtadan olduğunu düşünüyorum dünden bu yana yemedim bakalım geçecek mi 🙁
DidemYldrm Dua o zaman 1 bardak sütün içine 5 6 tane çilek karıştır mikserden geçir canım ya da muz karıştır geçir öyle hiç hem tadı çok lezzetli oluyor hemde protein deposu