Ya testlerin ne zararı var anlamıyorum. Yok 2li 3lü tarama yaptırmadı, aldırmayacağım nasıl olsa, yok detaylıya girmedim, yok şeker yüklemesi yaptırmadı… Neden peki? Bu testler kötü çıktı diye bebeği aldıracak mısınız yani? Aklınıza ilk gelen bebekten caz mı geçmek oluyor? 2li 3lü testlerde sorun çıkarsa aldırmasanız bile kendinizi önceden hazırlamış oluyorsunuz. Detaylı ve şeker yüklemesi ayrıca önemli iki test. Detaylıda, adı üstünde, detaylı olarak inceleniyor bebek ve herhangi bir sorun varsa da Doğumdan önce ya da doğum anında müdahale edilebiliyor. Şeker yüklemesinde de elmalı soda gibi bir şey içiyorsun ve 1er saat arayla kan veriyorsun. Bu testte de eğer değerler yüksek çıkarsa diyet uyguluyorsunuz. Eğer tespit edilmezse bebeğin kalbinin durmasına kadar gidiyor bu süreç. Adı üstünde gebelik şekeri ve normal kan testlerinde çıkıyor olsaydı zaten gebelik şekeri diye bir şeye bakılmazdı. Ben doktorumun istediği bütün testleri yaptırdım. Neticede bu insanlar bunun okulunu okumuş ve tecrübeli insanlar ve bizden ve çevremizde daha bilgili ve güvenilir insanlar. Ben doktorumun her dediğini harfiyen uygulamaya çalışıyorum. Çünkü kafama buyruk, kulaktan dolma şeylerle bebeğimin hayatını tehlikeye atamam. Ayrıca tehlikeli olsalardı zaten hiçbir doktor bu testleri yaptırmamızı istemezdi. Eskiden bunlar yoktu diyenler de gördüm ben ama eskiden bu kadar hormonlu yiyecekler de yoktu. Her şey organikti, doğaldı. Bu tarz şeyleri eskiye kıyaslamamak gerek diye düşünüyorum. Bunlar benim düşüncelerim. Eminim linç yiyeceğim ama fikrimi söylemek istedim.